Kiedyś Boguś Linda powiedział o Łodzi że to miasto meneli. To ciekawe jakby nazwał ten grajdołek gdzie ludzie dymają za najniższą średnią w Polsce a na protest cen paliwa pojawia się JEDNA osoba na całe miasto. No ale cóż, są rzeczy ważne i ważniejsze. Mam nadzieję drodzy Piotrkowianie że smakowała wam wczoraj kiełbaska z grilla i że wypoczeliście. Bo jutro punkt 6:00 rano znowu u Janusza na zmianie za 500 euro na rękę. I tak przez kolejne 30 lat.. Przyzwyczaicie się
Zwyczajnie ludzie mają już dość protestów. Co chwila ktoś wyskakuje z pomysłem bojkotów i blokad. W pandemii był krzyk o maseczki. Później był taki jeden, co kosztem rolników próbował narobić szumu w regionie. Niedawno wielkie bojkoty marketów, które nie wycofały się z Rosji... a teraz znów ktoś chce sobie zrobić darmową reklamę na stacjach benzynowych. Pytanie do organizatorów - czemu akurat Orlen (i to w dodatku franczyza), skoro na innych stacjach jest to samo paliwo, z tych samych rafinerii i ceny także podobne.
Chcecie blokować, to jedźcie pod rafinerię albo pod sejm.
No i gitara.Bardzo dobrze,że tak się stało. Komuś zachciało się blokować, rzucił hasło i myślał, że głupi naród posłucha. A tu się okazało,że naród nie jest głupi. Przynajmniej w Piotrkowie Trybunalskim z którego powinni wziąć przykład wszyscy Polacy. Tak trzymać! Z całego serca pozdrawiam Piotrków Trybunalski ????????
A gdzie pani Małgosia i wielu innych. Nie narzekają na drogie paliwo?
Komentujących ponad 50, a protestujący jeden. Buchacha. Super akcja.
Imprezy były to komu by się chciało na jakiś protest przyjeżdżać
Hahaha, prawda jest taka że każdy kto ma jaja to z tego miasta już wyjechał. To kto miał tu protestować? Magazynierzy? Pijoczki z pod monopolu? Niepracujące matki pobierające 500plus? Im paliwo niepotrzebne! Zostali tu ludzie którzy potrafią narzekać i komentować czyjeś decyzje życiowe nie potrafiąc nic zmienić w swoim zyciu! 10 lat temu pracowałem na pewnym magazynie pod Piotrkowem, ludzie narzekali na niskie wypłaty, brak perspektyw. Po 6 latach za granicą wróciłem do Piotrkowa i na chwilę ponownie się zatrudniłem w tym samym magazynie. Połowa załogi to ci sami ludzie którzy dalej narzekali na niskie zarobki itd.. I założę się że do dzisiaj dalej tam pracują za minimalną. BEZ KOMENTARZA!
Ja mam elektryka i w ramach protestu blokowałem gniazdko z prądem w domu
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!