Jaki jest sens i logika tego festynu?
Podpowiadam urzędowi. Super miejsce na następny festyn: https://www.google.pl/maps/@51.40803,19.699828,3a,75y,317.87h,81.5t/data=!3m4!1e1!3m2!1sAyfRmo01SUtEiBtb0-oOPg!2e0
" Brzdące moje po paru godzinach szaleństw ponoć wieczorem usnęły momentalnie." - to nawet nie wiesz czy na pewno tylko ponoć. To pewnie ci się te brzdące przyśniły jak dochodziłeś do siebie po jakiejś zakrapianej imprezie. Czyżby te cukierki, które rozdawał prezydent były wysokoprocentowe?
Toć to wnuki moje (jak pisałem wcześniej), ze mną nie mieszkają, tak mi przekazano = stąd to "ponoć". Pusty jesteś jak ostatnia "7" do zajezdni.
Jeżeli ostatnia "7" do zajezdni jest pusta to trzeba w niej zrobić festyn z udziałem pana prezydenta. Zaprosić jeszcze paru prezesów i dmuchane balony. Żeby tylko nie wyszła z tego hala balonowa. Bo prawdziwe pieniądze zarabia się tylko na drogich, słomianych inwestycjach.
Szkoda, że poprzedni prezydenci miasta takich festynów nie urządzali. Inna sprawa, że wtedy nie wiele się remontowało, a jak już coś zrobiono, to nie było się czym chwalić.
To w końcu twoje czy nie twoje? Pewny jesteś co do ojca?
Jednemu jak przekazano, to płaci do dziś. Oj dziadek dziadek - nie pij więcej.
PS.
Najpierw pomyśl - potem pisz.
Poprzedni prezydenci nie mieli do dyspozycji dofinansowania z UE. Bezpośredni poprzednik Chojniaka zbudował coś, co przerasta wszystkie dokonania Chojniaka - ul. Miast Partnerskich, która pozwoliła na wyprowadzenie ciężkiego ruchu tranzytowego z ul. Sulejowskiej, Skłodowskiej-Curie, Wolborskiej i Rakowskiej. Żadnych festynów z tej okazji nie było
Prezydent robi źle nie robi też źle. Po prostu co niektórym pupę by miodem smarowali i by było źle!!!!!!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!