A dlaczego nie wszystkie budki przy dworcu rozebrano. Dlaczego niektóre zostawiono? Czyżby prezydent miał w tym jakiś interes?
Faktycznie kostka układana na chodnikach wygląda źle nie estetycznie,w miejsca z większą przerwą upycha się jak popadnie małe resztki kostki, w fatalny sposób został położony łuk chodnika przed wieżą ciśnień obok kiosku ruchu,Pani Majczyna jak Pani może odebrać i zapłacić za taką fuszerkę i czy widziała Pani kiedykolwiek jak powinien wyglądać prawidłowo ułożony chodnik,ulica wybrukowana taką kostką granitową? myślę że chyba nie.
Jezdem w rozterce. Jak mom to rozumić? W końcu to beła balanga z okazyji łotwarcia ty ulicy czy ze powoda jej zomknieńcia? Ktuś wi?
Nie jestem fanem naszego pobożnego prezydenta, ale jedno trzeba mu przyznać - doskonale wie, jak działa demokracja i umie to wykorzystywać. Wystarczy się często pokazywać, przede wszystkim przy okazji różnych imprez i oddawania do użytku czegokolwiek - wtedy jest się rozpoznawanym i kojarzonym z sukcesem i zaangażowaniem. Jak jeszcze się ładnie mówi, to sukces wyborczy prawie zapewniony. A do sukcesu wyborczego wystarczy przekonać nie większość mieszkańców, a jedynie większość z tych, którym będzie się chciało iść na wybory. Takie imprezy to kupowanie wyborców za ich własne pieniądze. Zabieg sprytny i zawsze działa. Jeśli do przekonanych w ten sposób dorzucić jego "żelaznych" wyborców, czyli urzędników i elektorat kościelny, to prawdopodobnie obejmie urząd na kolejną kadencję. Cóż - takie zasady demokracji...
Nasz Pan Prezydęt jest Najlepszym Prezydętem w Polsce.
Vivat III Kadencja!
To nie Urząd Miasta czy Prezydent decyduje o powstaniu zakładów pracy. Nie mąć waść w głowach, i tak na tym forum dużo obłudy.
Wypada się cieszyć, bo impreza była doprawdy przednia. Brzdące moje po paru godzinach szaleństw ponoć wieczorem usnęły momentalnie. Radość dzieciaków najważniejsza, kurka wódka :)
Gdyby taki festyn zrobił jakiś idiota,dajmy na to z łodzi,to pewnie piali byście z zachwytu.
A znasz takiego idiotę z Łodzi? Czyżbyś miał na myśli, że w Łodzi sami idioci? Po czym się poznaje że ktoś idiota? Odpowiedź: Idiota idiotę zawsze pozna.
Prezydent w tej czapeczce i z lizaczkiem był boski. Panie dosłownie mdlały. Szkoda że nie zaśpiewał dzieciakom. Martwi mnie tylko nieobecność Doctora. Od dłuższego czasu nie pojawia się publicznie?
Kandydaci na prezydenta Piotrkowa, na stronie: http://sklave.manifo.com/foto-szopka
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!