A moglibyście napisać coś na temat dojazdu do Barkowic? Nie każdy ma samochód, a nie wiadomo czy busy jeżdżą... :)
i przy okazji napiszcie jak ominąć korki
[b]w przygłowie na moście w lewo i po chwili w prawo a później to znaki was poprowadzą !! może jakieś 4 km
Heh.Ja to kupe lat nie byłem w barkowicach i wiem którędy sie jedzie.Najlepiej przez koło bo rzadnych korków nie ma.Wypoczywałem tam na wakacjach pod namiotem u Bosmana u niego jest najlepiej jak pamiętam.
żenujący tekst,wpis dokładnie nie na miejscu.Piszę to jako wolny obserwator.Robi coś,żle,nie robi nic,też żle.Masz problem z samym sobą.
[b]do Barkowic busy nie jezdzą nawet w tygodniu a o autobusach to nawet mozna zapomniec
Masz absolutnie rację. Tekst jest żenujący. Tylko, czy widziałeś gazetę? Zapewniam, że gdyby nie było problemu, to nie pisałbym o tym w ogóle.
A problem jest taki: gazeta nie drukuje żadnych informacji z gminy, a tym bardziej z urzędu gminy, chyba, że urząd jej za to zapłaci.
A pan radny, który dystansuje się od władz gminy (ma prawo do tego, a nawet i powody) dziwnym trafem ciągle na pierwszych stronach.
To jest normalne ???
To kiedy i gdzie pisać o takich patologiach ?
I jeszcze jedno. Problem chodnika jest już baardzo stary, a pan radny nie jest pierwszą osobą, która ten problem podnosi. Ciekawe, jak w kontekście teksu z gazetki będą wyglądać pisma słane jeszcze w latach osiemdziesiątych albo dziewięćdziesiątych ???
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!