Mnie też zastanawiają rozbieżności w programie, bo tutaj jest napisane że będzie ESA AIR COMBAT co mnie najbardziej ciekawi, a na stronie organizatora nie ma o tym najmniejszej wzmianki ;/
Festiwal jak najbardziej popieram...
ale znowu rozłożą się kramy z duperelami od których dzieci nie można odciągnąć ( mam na myśli te badziewia plastikowe śmierdzące). A wesołe miasteczko po co? żeby rodzice nie patrzyli na samoloty tylko dawali kasę na karuzelę. Przecież miejsce wesołego miasteczka jest gdzie indziej.
Mam jedno ale. Dlaczego program Fly Fest na portalu epiotrkow różni się od programu na stronie aeroklubu piotrkowskiego?
http://www.azp.com.pl/aktualnosci/FLY-FEST-2014,65
mam wrażenie, że to mała powtorka z dni Piotrkowa. Ja rozumiem, że mamy piosenkarzy z naszego miasta, ale czy już nie ma innych na tym świecie? oczywiście nie chcę ich tym krytykować, nie zrozumcie mnie źle.
SPITFIRE przyleci i będzie można go obejrzeć czy tylko przeleci na lotniskiem, wersje ciągle się zmieniają...
Witamy, Dzięki Automobilklub Piotrkowski mamy okazję Was zaprosić do udziału w imprezie Fly Fest 2014. Impreza odbędzie się w dniu 12 lipca(z racji Moto Show Bełchatów które odbędzie się w dniu 13.07) na terenie lotniska w Piotrkowie Trybunalskim gdzie organizujemy wystawę samochodów tuningowanych,klasycznych oraz zabytkowych.Podczas imprezy wiele innych atrakcji( http://flyfest.pl/program/ ). Do dyspozycji mamy ponad 100 miejsc parkingowych dla aut wystawowych oraz około 400 miejsc parkingowych dla pozostałych.Impreza ma wsparcie mediów w tym ogólnopolskiej telewizji,Będzie prowadzona SELEKCJA dla aut wystawowych.Wszystkich chętnych prosimy o przesyłanie zdjęć aut i kilka słów o nich na maila nocnajazda.piotrkow@wp.pl.Czekamy na zgłoszenia Pozdrawiamy Nocna jazda samochodem bez celu - Piotrków Trybunalski
Fajnie, że coś się dzieje na lotnisku w Piotrkowie. PR wokół tego wydarzenia niesamowity, ale obawiam się, że szału nie będzie. Mam nadzieję, że ten festiwal będzie imprezą cykliczną i z roku na rok będzie coraz lepiej, a na 5-lecie doczekamy się naprawdę czegoś super. Niemniej jednak w weekend odwiedzę piotrkowskie lotnisko.
Szkoda że w tym roku nie będzie wojskowych myśliwców,Łask niedaleko,mogli by zrobić jakiś przelot bądź symulacje walki powietrznej.
to w końcu w sobote czy w niedziele???
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!