Kokos tylko ci tyle powiem ... Gówno jesz i gówno gadasz ... A jak ci nie pasuje to won z Piotrkowa
I tak powiem : policja z calego województwa sciagnieta ok, tylko z planem festiwalu ciezko. Nie wiadomo co bedzie, kiedy bedzie? Ludzie zdezorientowani siedza, czekaja a tam nic sie nie dzieje. Czy nie mozna bylo powiedziec o 16 taki samolot o 17 inny? A poza tym ok.
Ludzie,ale się wstydu najadłem,ściągnąłem rodzine z Łodzi,byli zażenowani pokazami,stwierdzili,że u nich na Lublinku częściej startują i lądują samoloty,stracony czas,paliwo i ogólnie mi wstyd.
najbardziej zabawny jest punkt programu :"zrzut wody nad lotniskiem"
szkoda że nikt nie poszedł po rozum do głowy po ubiegłorocznej klapie...
te 10 zł za parking to na poczet 3 edycji Flyfest zbierają na paliwo do dromaderów, aby w przyszłym roku całą eskadrą mogły zrzucić wodę nad lotniskiem, albo na kilka An-2, które opryskają trawę na lotnisku aby nie rosłą taka wysoka.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!