metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
miara ~miara (Gość)03.07.2016 23:08

Nie znam danych za rok 2015, ale w 2014 na posiedzeniu sejmowej komisji obrony narodowej dowódca generalny powiedział, że koszt wyszkolenia jednego pilota F-16 to 10,5 mln zł.
Zatem przeloty nad Piotrkowem to nic w porównaniu z poniesieniem kosztów wyszkolenia pilotów, którzy mają ,,nakaz" w razie niebezpieczeństwa się ewakuować.

50

mee ~mee (Gość)04.07.2016 07:02

Filmik z niedzieli F-16

60

gimbaza ~gimbaza (Gość)04.07.2016 08:07

Nawet nikt nie zauważył że siedziałam obok pilota

32

mery ~mery (Gość)04.07.2016 02:43

Ludzie są mocno rozczarowani, że nie organizatorzy nie zaprosili "Fakirów".

115

gość ~gość (Gość)03.07.2016 23:19

Prowadzący, pan Tadeusz Sznuk zrobił to mistrzowsko! Dowiedziałam się wielu ciekawych rzeczy, świetnie się słuchało! Informacje o samolotach, o historii klubu czy pilotów - fantastycznie!

220

Jacek Sokalski ~Jacek Sokalski (Gość)04.07.2016 16:13

Było super. Prawdziwa promocja Piotrkowa Trybunalskiego.

153

Janekkkk85 ~Janekkkk85 (Gość)03.07.2016 12:25

Zastanawiam się co z tym moim miastem jest nie tak...Byłem w wielu miejscach w Polsce, biedniejszych i brzydszych od Piotrkowa także, ale poziom malkontenctwa jaki jest w Piotrkowie przekracza wszystkie normy. Niezależnie od tego co by się tu działo i tak zostanie to skrytykowane i zmieszane z błotem...Podziwiam tych, którym się jeszcze cokolwiek chce organizować, bo ja osobiście po ciągłej i wiecznej krytyce chyba bym zrezygnował... Zaorajmy to miasto, po co ono ma istnieć... Wtedy wszyscy będę zadowoleni. Pozdrawiam ludzi, którzy mają jeszcze siłę cokolwiek tu robić.

243

badura ~badura (Gość)02.07.2016 22:07

Ludzie wy się zastanówcie czego wy chcecie dzieje się coś źle nic się nie dzieje też źle sami nie wiecie o co wam chodzi Piotrków już umarł dawno sami emeryci i renciści zostali chyba dobrze że się coś dzieje.

263

Zanzi ~Zanzi (Gość)05.07.2016 11:14

Fajnie, że coś takiego jest organizowane w Piotrkowie Tryb. Zawsze to jakaś odmiana po pielgrzymkach, traktach wielu bzdur i zachęcaniu do zwiedzania kościołów :)
A komentarze maruderów w większości są zwykłą prowokacją :)

142

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat