właśnie to nie fair, że tylko do 12 roku życia i cena też super...zwłaszcza dla osób pracujących w ramach stażów z PUP i tych zatrudnionych na najniższą krajową lub grubo poniżej...
No nie wiem, no nie wiem... Czy nie powinien interweniować Prezydent m. P-wa Tryb., szef szefa Ośrodka Działań Artystycznych, gdyż ten znak: pryzmat w kolorach tęczy to kojarzy się jednoznacznie z filozofią genderyzmu i eLGieBeTTami? Pan Prezydent m.P-wa Tryb. znany z twardego jądra katolickiego i dopuszcza TAAAAKIE tęczowe pryzmaty? No nie wiem, no nie wiem..., czy tak wolno dzieci narażać na działania niewiadomego i nieznanego PRYZMATA TENCZOWEGO...? No i te ceny? Kogo na nie stać? Chyba nie proste piotrkowskie rodziny? A co z młodzieżą powyżej lat 12? Ona się już artystycznie nie nadaje do obróbki? Niech sobie poswawoli przy kielichu w bramach i na klatkach schodowych, a może i z fifką albo dilerką?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!