Ja tak sobie czytam różne artykuły i komentarze dotyczące przepisów drogowych i myślę, że większość obecnych kierowców zrobiło prawo jazdy za pół świni, albo przy pomocy grubej koperty...
Zrobić zakaz wjazdu na parking dla kopciuchow. Ja mam auto Eco i nikomu nie smrodze
Zakaz wjazdu do LIDLA od dwupasmówki , wystarczy podwójna ciągła ,zakazująca skrętu w lewo. Wyjazd z Lidla tylko w prawo.
Trzeba też zainteresować się wjazdem i wyjazdem z posesji ul.wolborska obsadzone tak krzewami kamienica nr 4 wyjechać na rzemieślnicza bo to gotowe zderzenie z innym samochodem!!!
Za parę lat będzie SCT. (Strefa Czystego Transportu) - znikną korki w miastach. Już teraz Kraków czy Warszawa mocno nad tym pracują. Lada chwila dołączą inne miasta. Leciwe auta zostaną na parkingach na obrzeżach miast, albo w garażach, a ludki będą używać rowerów miejskich albo komunikacji miejskiej.
Może i mam stare auto za to tanie u mechanika stoi raz w miesiącu
Moim zdaniem o wiele bardziej niebezpiecznym skrzyżowaniem jest Rondo Narodowych Sił Zbrojnych (Wolborska/Miast Partnerskich). Rondo jest źle wyprofilowane, więc auta jadące obwodnicą często nie hamują tylko wjeżdżają na rondo z pełnym impetem. Nieraz już będąc na rondzie musiałem się zatrzymywać na środku, bo gdybym na siłę chciał udowodnić swoje pierwszeństwo, to bym został sprzątnięty przez 40-tonowy zestaw.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!