Tak z ciekawości; kto jest właścicielem terenu. Przypuszczać można że S.M. P.Tryb. która pobiera opłaty od prowadzących tam działalność. Rodzi się pytanie, dlaczeco My mieszkańcy miasta mamy finansować z naszych podatków zasoby majątkowe PSM i za które pobierają opłaty od najemców. Magistracie zastanów się przed podjęciem decyzji, bo łatwo wydać pieniądze podatnika.
Pan prezes tyle pieniędzy ściąga od mieszkańców w podnoszonym co rusz czynszu i innych opłatach że sam powinien zadbać o dojazdy do budynków spółdzielni. Na terenach spółdzielni chodniki i wewnętrzne drogi w jeszcze gorszym stanie niz miejskie. I to mu nie przeszkadza. Ale pieniążki na swoją dodatkową premię to się znalazły
tylu znamienitych radnych z Wierzej,
a nie potrafią zadbać o własne podwórko jakim jest ulica Jeziorna.
Wstydźcie się panie i panowie radni!!!
Pierwsza ulica w lewo odchodząca od 9 maja (w kierunku wieżowca przy Słowackiego) też wymaga łatania.
Ostatnio jechałem Roosevelta i Żelazna... Dramat. Ubolewacie nad mało uczeszczanymi drogami, a te kluczowe są w opłakanym stanie. Wolborska, Żelazna, Wojska Polskiego (od A. Krajowej do Kostromskiej), Swierczowska, Roosevelta, Anny (alternatywa podczas korków na DK12 - kierowcy uciekają do Zalesickiej, Witowa i Kałku), Moryca, Krakowskie Przedmieście (od Krótkiej do bliźniaczych rond)... nawet Śląska już ma spore koleiny... A kilka lat temu remontowana....dramat,dramat,dramat....
Też tak ubolewałem nad stanem piotrkowskich dróg, dopóki nie zamieszkałem w Łodzi. Tam co druga ulica tak wygląda.. To jest dopiero masakra
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!