Wszystko pięknie, ale żeby komuś chciało się wstawać w takiej sprawie o czwartej rano?! Jeszcze o tej porze roku?
Podziwu godne.
Po wylegitymowaniu okazało się, że nazwisko zgadza się z osobą, która zgłaszała fałszywy alarm – poinformowała Małgorzata Mastalerz – rzecznik piotrkowskiej policji.
Jak się okazało 23-latek był poszukiwany i posługiwał się fałszywym nazwiskiem.
Dla mnie to nie lada zagadka, jak w takim razie doszli do tego, że to on ;-)))))))))
A tam zaraz wstawać - według mnie on się jeszcze nie kładł spać.
Ale to jest lepsze:
Jak to ujawnili? To on ukryty był czy co?
O, w końcu ujawniła się rzeczniczka piotrkowskiej policji. Szkoda, że w jednej tylko sprawie: http://www.epiotrkow.pl/news/Dwa-grozne-wypadki-drogowe-w-Piotrkowie,5667
Przecież dobrze pani Mastalerz mówi, że ujawnili! Czego wy nie rozumiecie? Oczywiście, że ujawnili.
Ujawnili oto przed opinią publiczną fakt, że na tym budynku wisi (jeszcze, wciąż, nadal) automat telefoniczny. Bo do chwili ujawnienia był on właśnie u-k-r-y-t-y przed naszą świadomością, Piotrkowianinie!
My, mieszkańcy Piotrkowa, dziękujemy Policji za to ujawnienie, bo chyba wszyscy już - mając telefon komórkowy albo i pięć telefonów - zapomnieliśmy zupełnie, że takie ustrojstwa kiedyś były - mało tego - okazuje się, że nadal gdzieś tam sobie jeszcze takie wiszą.
Idąc więc ulicą POW, drogi przechodniu, przystań i skorzystaj z ujawnionego szczęśliwie ogólnie dostępnego automatu telefonicznego, a zaprawdę, sprawisz sobie i dzieciom swoim frajdę nie z tej ziemi, korzystając z antycznego modelu wynalazku Bella, a przy okazji - zaoszczędzisz na złodziejskich opłatach komórkowych!
Za to ujawnienie, brawo, Policja!
Czyżby przy informowaniu o bombie podał swoje nazwisko?
A, tak. To też dla mnie za trudne. Idę po gin.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!