Nie brońcie swojej własności bo rzecznik praw kryminalistów wsadzi was do więzień.
Za mowę nienawiści, hahaha
Gdyby każdy w domu mial broń i panowałoby trochę inne prawo, bandziorki dwa razy by się zastanowiły, zanim by weszły na cudzą posesję. A co do dzielnicowych... są zasypani papierologia i procedurami, że nie mają czasu zaglądać na dzielnicę. Ja swojego dzielnicowego widziałem z 10 lat temu... teraz nawet nie wiem kto nim jest...
Marzy mi się kraj, gdzie zostawisz na noc rower pod blokiem i on rano nadal tam będzie, gdzie szanuje się cudzą własność, kraj w którym mieszkańcy są życzliwi dla innych, gdzie nie musisz oglądać się za siebie, gdzie żyje się jak w niebie.
Co się z naszą Polską stało,
co za parę lat nas czeka,
czy w Nas kraju jest tak mało,
czy nadzieja z Nas .... ucieka?
Chyba tylko porządny wycisk i szybko złosić że smyk sam obija się o meble i o podłogę.
Ekolodzy polikwidowali psy łańcuchowe żeby inne smyki mogły bezkarnie rabować domy?
No, niestety, demokracja przyniosła ze sobą także to, że trzeba bardzo ostrożnie postępować z bandziorami. Kiedyś, za komuny, jak by ich złapali, to najpierw by dostali porządne pałowanie na komendzie. Dzisiaj policjant musi obchodzić się z bandziorem ostrożnie, jak z jajkiem. Najlepiej, żeby go nawet nie dotknąć, bo zaraz sam może stanąć przed prokuratorem i usłyszeć zarzut o przekroczenie uprawnień. Bandyci o tym wiedzą i się z nas śmieją!
Precz z jednostkami, które nie dorosły do egzystowania w społeczeństwie!
Dla takich odmieńców chłosta, albo jak za dawnych czasów trwałe oznaczanie złodzieja - amputacja widocznych części ciała.
I oczywiście dożywotnia utrata wszelkich praw obywatelskich.
jestem za dużo łatwiejszym dostępem do broni dla uczciwych ludzi ,bandziory nie muszą starać się o pozwolenie już ją mają
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!