jestem za dużo łatwiejszym dostępem do broni dla uczciwych ludzi ,bandziory nie muszą starać się o pozwolenie już ją mają
Precz z jednostkami, które nie dorosły do egzystowania w społeczeństwie!
Dla takich odmieńców chłosta, albo jak za dawnych czasów trwałe oznaczanie złodzieja - amputacja widocznych części ciała.
I oczywiście dożywotnia utrata wszelkich praw obywatelskich.
No, niestety, demokracja przyniosła ze sobą także to, że trzeba bardzo ostrożnie postępować z bandziorami. Kiedyś, za komuny, jak by ich złapali, to najpierw by dostali porządne pałowanie na komendzie. Dzisiaj policjant musi obchodzić się z bandziorem ostrożnie, jak z jajkiem. Najlepiej, żeby go nawet nie dotknąć, bo zaraz sam może stanąć przed prokuratorem i usłyszeć zarzut o przekroczenie uprawnień. Bandyci o tym wiedzą i się z nas śmieją!
Ekolodzy polikwidowali psy łańcuchowe żeby inne smyki mogły bezkarnie rabować domy?
Chyba tylko porządny wycisk i szybko złosić że smyk sam obija się o meble i o podłogę.
Marzy mi się kraj, gdzie zostawisz na noc rower pod blokiem i on rano nadal tam będzie, gdzie szanuje się cudzą własność, kraj w którym mieszkańcy są życzliwi dla innych, gdzie nie musisz oglądać się za siebie, gdzie żyje się jak w niebie.
Co się z naszą Polską stało,
co za parę lat nas czeka,
czy w Nas kraju jest tak mało,
czy nadzieja z Nas .... ucieka?
Gdyby każdy w domu mial broń i panowałoby trochę inne prawo, bandziorki dwa razy by się zastanowiły, zanim by weszły na cudzą posesję. A co do dzielnicowych... są zasypani papierologia i procedurami, że nie mają czasu zaglądać na dzielnicę. Ja swojego dzielnicowego widziałem z 10 lat temu... teraz nawet nie wiem kto nim jest...
Nie brońcie swojej własności bo rzecznik praw kryminalistów wsadzi was do więzień.
Za mowę nienawiści, hahaha
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!