no i oczywscie nie mogło byc inaczej....żarowka w lampie zgasła!!! co za partactwo i nie dopilnowanie, jak tak moze być??? kazdy sie zachwyca, ze pieknie, ze ą, ę....a tu dupa na filmiku bum i lampa zgasła!!
Na placu zabaw 3 zabawki na krzyz ale na otwarcie faierwerki musialy byc żenada...
Jak na tak małe miasto elektorat Chojniaka jak widać na zdjęciach dopisał. Tylko panu Romanowi P. z ul. Starowarszawskiej samozwańczemu rzecznikowi bezpańskich i piwnicznych kotów, przeszkadzały fajerwerki.
Dyscyplina to podstawa propagandy sukcesu! Moherowa klakiernia jak zawsze niezawodna.
Nie rozumiem, dlaczego się czepiacie. Przecież ta zdaniem urzędników inwestycja, a zdaniem normalnych ludzi remont tak zmienia życie mieszkańców, że konieczne były fajerwerki. Ja tylko proszę szanowny Magistrat - przy następnym otwarcie proszę o deklamację kilku wierszy, występ zespołu ludowego i transparent typu "dumni z przebudowy, świadomi jej szanowania". Myślę, że mnie i wielu mieszkańcom przypomną się czasy, kiedy mimo szarości, syfu i braku perspektyw miało się więcej włosów na głowie i kilka kilogramów mniej.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!