metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
aandrzej ~aandrzej (Gość)06.07.2015 12:27

Witam, do wszystkich panów jeśli macie ochotę być przy porodzie to jak najbardziej bądźcie. Krótko: pierwszy poród mojej żony w Matce Polce - wszystko super i ok, następny na Rakowskiej, (cuda się działy, mianowicie jedna położna na kilka porodów, jak zwróciłem uwagę że może trzeba łóżko przyszykować do porodu to usłyszałem że niema pośpiechu a za chwile poród, totalny chaos, położna gdzieś dzwoni, dziecko się rodzi na nieprzygotowanym łóżku, za chwile wpada jakaś pielęgniarka, w pośpiechu zawada o podłączony wenflon wkuty w rękę żony i go wyrywa, i mówi do mnie abym zatamował krwawienie - śmiech na sali porodowej), szkoda że nie nagrałem tego porodu - jak najdalej od niekompetentnych ludzi którzy odbierają w taki sposób porody.

110

małgorzata678 ~małgorzata678 (Gość)06.07.2015 12:14

hmmm nie rodziłam więc nie wiem, ale z jednej strony fajnie kiedy facet jest przy kobiecie z drugiej strony moze to troche krępujace, jednak jesli miało by to tak wygladac jak jest opisane to raczej lepiej rodzic samemu;)

21

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat