Szkoda ze koncert przerodził się w taka lekka kampanie wyborcza i zgromadzenie zwolenników Kukiza ...a chyba nie o to chodzi na koncertach tego typu ..ale impreza ogólnie spoko :)
Żenada, kukiz przegiął z tym pampuchem . Aeroklub robi teraz za polityczna tubę. Ciekawe co na to patroni imprezy -marszałek i starosta
koncert był extra a Kukiz to prawdziwe sceniczne zwierze.Widać jak bardzo potrzebne są takie imprezy w Piotrkowie bo na początku koncertu ludzie stali jak słupy i tylko nie liczni się bawili.Później było lepiej ale potrzeba więcej takich imprez bo miejsce jest idealne do tego i najlepiej jakby powstała tam scena na stałe żeby nie trzeba było sie za każdym razem bawić z ustawianiem.Stać miasto na halę balonową to może jakisprojekt obywatelski będzie zrealizowany na lotnisku
bohaterem koncertu był jeden z pilotów który podczas koncertu przeleciał dosyć blisko sceny
czy tylko ja zauważyłem że obsługa barów nie umiała nalewać piwa do plastikowych kubków ??
szkoda że wyjazd z lotniska to nie są dwa pasy.Jeden dla tych skręcających w lewo a drugi dla skręcających w prawo ale przecież na jednym musi stać samochód straży miejskiej w którym siedzą strażnicy tak sie zmęczyli
Fajna impreza różne,atrakcje każdy znalazł coś dla siebie więc nie narzekajcie.W porównaniu z organizacją dni Piotrkowa to była przepaść lotnisko to miejsce idealne na takie imprezy.Co do Kukiza to coś mu się odkleiło w głowie już z tą polityką,szanowałem go jako muzyka ale teraz co wyprawia na scenie to porażka .
Po hasle witam wojowników pampucha wyszedlem. Nie znosze jak ktos robi politykę na takich imprezach.
A ile kukiz zarobil na ipmprezie.Tak za darmo to by nas nie zaszczycil.Pan meterialista z Pampuchem
Transkrypcja rozmów pilotów z wieżą Piotrków radio.
http://sendfile.pl/pokaz/415988---0jSD.html
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!