Nie idźcie na wybory, niech się wybierają sami. Ich obecność i tak nie zmieni sytuacji finansowej naszego kraju.
Przez tą Unię zbankrutowały polskie stocznie.
A właśnie, że pójdźcie tylko wszystkich wykreślcie i oddajcie głos ze skreśleniami czyli nieważny. Będzie to znaczyło, że uczestniczycie w demokratycznej szopce lecz nie popieracie żadnego z tych kłamców, bo każdy polityk to swoisty oszust.
Głosujcie na ekipę donalda, niech spadają do Brukseli cała piękna i mądra jak żadna inna nasza platforma ukochana.
OJ i jak tu ma by dobrze -zamiast leczyc to teraz w politykę medycy uderzają
co ty myslisz ze jak nie zaglosojesz to komus na zlosc robisz?
czlowieku nieglosojac robisz tak jakbys glosowal na swojego przeciwnika!
najlatwiej pozniej jest powiedziec ja na njch nie glosowalem am; glosowalem na tego co mial jeden glos:)
Idź i głosuj. Na pewno twój głos spowoduje, że jeden z nich zarobi 45 tys. miesięcznie. A ty będziesz miał jak masz bo z takimi jak ja i ty to Unia się nie liczy. Zobaczysz co będzie za kilka lat, jak przyjdzie nam spłacać te dotacje. Gdyby Polska nie weszła do UE to stocznie by nie zbankrutowały. Myślisz jak za dawnych lat. Tylko młodzi na tym skorzystali i częściowo rolnicy co maja po kilkadziesiąt do kilkaset hektarów. Reszta się nie liczy. Polska nie może decydować co komu i gdzie sprzedać i kupić. Jesteśmy uzależnieni od zachodu tak juak dawniej od wschodu.
do ilidian: - Chcesz im podnieść stan konta w banku o 45 tys. miesięcznie to idź i głosuj. Ja nie pójdę bo mam ich wszystkich i tą całą politykę w pewnej części ciała. Wszyscy politykierzy przed każdymi wyborami mają sposób na wyjście z kryzysu a po wyborach zacierają łapy bo wiedzą że wyborcy dali się nabrać. O jakim przeciwniku ty mówisz? zastanów się. Czy ty pójdziesz czy nie to oni już dawno wszystko poukładali i twój głos nic nie zmieni. Może coś zmieni Pencina, albo Sima albo Grabowski albo ten były piłkarz ŁKS-u Bulzacki? Nie ściemniaj facet idź i sobie głosuj i nie wciskaj ludziom kitu, że jak nie pójdą głosować to nie mają prawa krytykować rządzących. To stara bajeczka dla naiwnych.
jak nie pójdziemy do wyborów i frekwencja w łódzkim będzie niższa, to zamiast ludzi z łódzkiego wejdzie warszawka... chcemy tego?
lepiej niech wejdzie pencina, niż ktoś z warszawki czy krakowa, przynajmniej biuro u nas założy
Przecież Pencina nawet nie zna nawet języka angielskiego ani niemieckiego. Czy chcesz żeby RP reprezentowali eurodeputowani wyłącznie w celach zarobkowych?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!