metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Witek ~Witek (Gość)09.11.2016 11:14

Po co ten lewacki przybytek tu dojechał by agitować jak w unii jest dobrze?.Tymczasem wspólnota stacza się na dno historii gospodarczo i moralnie i tylko patrzeć jak po starym kontynencie będzie a wiem co mówię .Wspólnotę czeka rozpad bo inaczej i my razem z nią pójdziemy na dno.Byłem kilka razy na Białorusi tam podatki są niższe drogi dużo lepsze wszędzie porządek i budynki odnowione bezrobocia praktycznie nie ma a u nas co szaro l i bałagan na każdym kroku.Ten kraj nie dostaje dotacji a rozwija się lepiej niż Polska widać można ale muszą być ludzie do rządzenia odpowiedni którzy dbają o dobro kraju nie to co u nas bo my nauczeni jesteśmy wysługiwać się obcym tylko o swoim narodzie zapominając więc dla mnie taka agitacja jest zbędna i szkodliwa społecznie Rządy solidaruchów po 89 roku prowadzą nasz kraj do całkowitej katastrofy i uległości wobec innych

65

Wolborzanin ~Wolborzanin (Gość)09.11.2016 12:11

Witek byłem w tym eurobusie, nie ma tam żadnej agitacji pro unijnej. jest tam trzech fachowców, którzy doradzają jak pozyskac dotacje na inwestycje te drobne i duże. Bezpośrednia rozmowa z konsultantem mi np. pomogła i juz wiem jak wniosek złożyć i do jakiego programu. Póki są dotacje to trzeba je pozyskiwać, dla mnie to jasne.

63

Mariya Fnookievichz ~Mariya Fnookievichz (Gość)09.11.2016 16:14

Ten EuroBus potrzebny jak dziura w moście i diabeł w Rzadkochowie

13

xxxx ~xxxx (Gość)09.11.2016 22:21

super, że taki EUROBUS był bo byli specjaliści, którzy chcieli swoją wiedzę przekazać benificjentom ale komu.... radnym, gimnazjalistom, burmistrz kiedy obudzisz się z letargu czy rozmawiałeś z przedsiębiorcami tak ty... bo jesteś Panem i władcą i to ty na takie spotkania zachęcać powinieneś, a Tu klapa jak cie widzo tak o tobie piszo. Klapa , szkoda Na to spotkanie winno się zaprosić uczniów z ZSCKU Wolbórz, bo dla nich mógłby być temat na czasie, gdyż są to programy 2014 - 2020 ELU WRÓĆ I ZMIEŃ TO CZEKAMY

03

wolborzanin ~wolborzanin (Gość)10.11.2016 08:27

W eurobusie byli uczniowie ZSCKU w Wolborzu, byli tez gimnazjaliści, ale przede wszystkim byli przedsiębiorcy z Wolborza na czele z jednym z najwiekszych. XXXX rozżalony sympatyku jakiejś Eli, zadzwoń do niej na kawę się umów gdzieś na mieście i przestań płakać. Ela pewnie Ci wybaczy ;)

30

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat