metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
luzik luzikranga03.04.2014 14:53

No tak, Piotrków to zaścianek, a tu Paryż, Londyn i Nowy York czeka ...

Komentarz był edytowany przez autora: 03.04.2014 14:54

115

Djey25 Djey25ranga03.04.2014 15:18

Gwiazdor wielki dobrze ludzie mówią że jest bufonem zakochanym w sobie

152

Ewka ~Ewka (Gość)03.04.2014 15:23

Czy to jest wazna wiadodomośc, że Ernest odcodzi z jakiegos tam zespołu??? chyba nie.... nie ma o czym pisac?

100

OVK ~OVK (Gość)03.04.2014 15:57

I sodówa uderzyła,z drugiej strony patrząc nic ciekawego,zwykły wyjec któremu się wydaje ,że jak zaśpiewał w tivi to już celebrytą jest,hahaha.

101

Maniek ~Maniek (Gość)03.04.2014 16:39

Ok, ale nie rozumiem jednej rzeczy, może mi to wytłumaczycie. Z naszego miasta ostatnio wychodzi dużo osób które stają się popularne, albo coś osiągnęły np:
- piotrkowska Miss Polski,
- Ernest Staniaszek,
- Kamil Majchrzak itd.
I właśnie dlaczego w naszym mieście robi się pustka, jak dla mnie to miasto upada śmiercią naturalną. Dlaczego nic się nie robi, dla tych osób które mają talent czy ogólnie im pomagać, aby mogły szlifować swoje umiejętności? I jeszcze na dodatek promować nasze miasto! Czemu w naszym mieście nie ma rozbudowanej turystyki jak w innych miastach np Krakowie. Przecież za dawnych lat Piotrków był bardzo ważnym miastem. I szczerze cieszę się, że urodziłem się i wychowałem w Piotrkowie Trybunalskim, ale jak tak dalej miasto będzie upadać to w końcu nic nie będzie i bardzo mnie to nie pokoi. Jedynie co mnie śmieszy to że w mieście non stop powstają jakieś markety, okej niech będą 2 lub 3 duże markety a nie z 50 i czemu jeszcze wszystkie ziemie są wykupione tylko pod to!! Mógłbym pisać wiele z swoich obserwacji ale i tak wiem, że jako jeden człowiek nic nie zdziałam...Live is brutal!!

90

Powodzenia ~Powodzenia (Gość)03.04.2014 19:08

Zyczę powodzenia, ale najpierw naucz się pisać teksty, bo jak większość traktuje o jakiejś "babe" to troszkę to leci Justinem Biberem.

91

bywalec ~bywalec (Gość)03.04.2014 19:12

Koleś liczy, że zrobi karierę. Żenada. Póki co, śpiewa do kotleta

100

lol ~lol (Gość)03.04.2014 20:28

Ernest, zjedz Snickersa

130

bla bla bla ~bla bla bla (Gość)03.04.2014 20:48

Już któryś raz widzę, że tutaj portal pisze o tym gości.
Moje pytanie jest takie: Kim on jest i dlaczego o nim tak piszecie. Zrobił coś ?
Nie znam człowieka i ciekawi mnie co jest grane.

53

luzik luzikranga03.04.2014 21:43

"Maniek" napisał(a):
w naszym mieście robi się pustka

I Jola Rutowicz wyjechała, Mariusz Trynkiewicz wyjechał/wyjechała. Smutno mi Boże! Ha, ha, ha!

82

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat