Pietrek przecież Ernest nagrywa od lat swoje piosenki. A wczoraj na końcu też śpiewał jedną z piosenek Amnezji
Według mnie Ernest powinien wygrać, od początku mu kibicowałam. :) Śliczny głos i jak dla mnie najlepszy w Polsce !! <3
sklave Ty się tu marnujesz na tym nędznym według Ciebie (tak myślę) portalu. Przecież masz własną stronę, a takiego "dziennikarza" przyjmie, z pocałowaniem w rękę, każda szanująca się gazeta. Ernest nie dorasta Ci do pięt. Co ja mówię, nikt Ci tutaj nie dorasta do pięt.
Jak dla mnie to byla ustawka. Ziółko wygrał i co? Wielki mi "nowy" głos na polskiej scenie muzycznej. Szkoda tylko że nikt nie wspomniał że Ziółko z 10 lat temu poległ w Idolu i przez tyle lat świat milczał na jego temat. Już bym wolała żeby wygrał Arek niż ten cały Ziółko. A co do Ernesta - to jest dopiero talent.
Bednarek też nie wygrał a zrobił karierę, Ala Janosz wygrała Idola i nikt nie wie gdzie jest ani jak wygląda :P
Ernest był lepszy,i mimo drugiego miejsca ma lepszą przyszłość
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!