nie mam nic do chłopaka,nie znam i nie jestem jurorem ale gdyby wygrał byłoby to ustawione. przecież on nie potrafi śpiewać nie czarujmy się,zaszedł tak daleko oki(pare stowek na sms) mnie osobiscie zachwiciła Jagoda ależ ona ma głos.
Zabrakło tak niewiele!!! I tak dla wielu jesteś NAJLEPSZY! Trzymamy kciuki za Twoją karierę :)
Ernest i tak jest najlepszy !!!!!! czekamy na koncert w Piotrkowie ;*
I czym sie podniecac. Czyjes piosenki to kazdy glupi umie spiewac. Niech nagra cos swojego zobaczymy co wtedy bedzie
Ciekawe jaka będzie reakcja prezydenta i przewodniczącego????
Audiencja i uścisk cysarskiej dłoni w towarzystwie marszałka nadwornego ?????
więcej:
Nad pięknym, modrym Bugajem.
Film.
Pędzą konie po betonie....
Pietrek przecież Ernest nagrywa od lat swoje piosenki. A wczoraj na końcu też śpiewał jedną z piosenek Amnezji
Według mnie Ernest powinien wygrać, od początku mu kibicowałam. :) Śliczny głos i jak dla mnie najlepszy w Polsce !! <3
sklave Ty się tu marnujesz na tym nędznym według Ciebie (tak myślę) portalu. Przecież masz własną stronę, a takiego "dziennikarza" przyjmie, z pocałowaniem w rękę, każda szanująca się gazeta. Ernest nie dorasta Ci do pięt. Co ja mówię, nikt Ci tutaj nie dorasta do pięt.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!