Kiedy w końcu do Unii złożycie wniosek o kasę za przyjęcie milionów ludzi z Ukrainy ? Z naszego społeczeństwa potraficie tylko wyciskać kasę wymyślając kolejne podatki zwane opłatami czy nakręcając inflację i podnosząc ceny energii ?
A kto złożył wniosek o dotacje? Później będzie płacz i darcie jap, bo za dużo za prąd? Kto złożył wniosek?
Donald Tusk, jest niestabilny emocjonalnie. "Jak sam przyznał, "dostaje furii", gdy słyszy słowa, że "może PiS jest zły, ale...".". Czy taki człowiek może pełnić ważne funkcje w 40 milionowym kraju w Polsce? Polską muszą rządzić ludzie wiarygodni, zapewniający Polakom bezpieczeństwo pod każdym względem.
A ja nadal nie rozumiem, jak może istnieć minister od KLIMATU. Czy klimatem da się zarządzać? W jaki sposób?
Za Tuska, to będzie róbta co chceta. My władza będziemy przy stole jedli kawior i pili wiski a wy zwykli zjadacze chleba, będziecie mieć okruchy z naszego sutego stołu. Będzie tak, jak już było. Ja wam to obiecuję.
Rezerwista: nie odwracaj kota ogonem. Wiesz, że chodzi mi o film granica który pokazuje żołnierzy Wojska Polskiego i Straż Graniczną w nieprawdziwym świetle. Ten film to narracja Putina i Łukaszenki.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!