Rezerwista: nie odwracaj kota ogonem. Wiesz, że chodzi mi o film granica który pokazuje żołnierzy Wojska Polskiego i Straż Graniczną w nieprawdziwym świetle. Ten film to narracja Putina i Łukaszenki.
Za Tuska, to będzie róbta co chceta. My władza będziemy przy stole jedli kawior i pili wiski a wy zwykli zjadacze chleba, będziecie mieć okruchy z naszego sutego stołu. Będzie tak, jak już było. Ja wam to obiecuję.
A ja nadal nie rozumiem, jak może istnieć minister od KLIMATU. Czy klimatem da się zarządzać? W jaki sposób?
Donald Tusk, jest niestabilny emocjonalnie. "Jak sam przyznał, "dostaje furii", gdy słyszy słowa, że "może PiS jest zły, ale...".". Czy taki człowiek może pełnić ważne funkcje w 40 milionowym kraju w Polsce? Polską muszą rządzić ludzie wiarygodni, zapewniający Polakom bezpieczeństwo pod każdym względem.
A kto złożył wniosek o dotacje? Później będzie płacz i darcie jap, bo za dużo za prąd? Kto złożył wniosek?
Kiedy w końcu do Unii złożycie wniosek o kasę za przyjęcie milionów ludzi z Ukrainy ? Z naszego społeczeństwa potraficie tylko wyciskać kasę wymyślając kolejne podatki zwane opłatami czy nakręcając inflację i podnosząc ceny energii ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!