metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
assa ~assa (Gość)06.09.2014 22:53

"Kibic-Piotrcovii" napisał(a):
Lokalny portal jakim jest epiotrkow powinien informować o takich meczach, aby ludzie, którzy na co dzień nie interesują się tak bardzo piłką ręczną też dowiedzieli się o meczach. Na stronę Piotrcovii zaglądają wierni kibice, którzy doskonale wiedzą kiedy grają dziewczyny, tutaj zaś zaglądają ludzie, którzy dzięki takiej informacji pójdą na mecz, tym bardziej, że Piotrcovia to jedyny przedstawiciel gier zespołowych z Piotrkowa grający w najwyższej klasie rozgrywkowej.

Skoro nie interesują się pilka reczna to nie przyjdą na mecz!Bo i po co? skoro mnie cos nie interesuje nawet o tym nie przeczytam!Interesujacy się PIOTRCOVIA wiedza bez info epiotrkow

20

remek ~remek (Gość)07.09.2014 16:25

Remis Piotrcovii w Elblągu po 25!!! !! i 11 bramek Agovej.
Znakomity transfer zarządu klubu. Wielkie brawa dla zawodniczek i trenera . Piotrcovia !!!!!! Brawo!!!!!.

20

Kibic Piotrcovii ~Kibic Piotrcovii (Gość)09.09.2014 19:58

"assa" napisał(a):
Skoro nie interesują się pilka reczna to nie przyjdą na mecz!Bo i po co? skoro mnie cos nie interesuje nawet o tym nie przeczytam!

Może jak ktoś przeczyta to się zainteresuje i zacznie przychodzić... Ja akurat nalezę do ludzi, którzy czytają również te informacje, które z pozoru mnie nie interesują - lubię poszerzać swoje horyzonty... Oczywiście brawa dla dziewczyn za wywiezienie z Elbląga cennego punktu!!!

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat