metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
kibic ~kibic (Gość)03.09.2014 22:21

No i co Łysy? Po ile irysy? Może teraz powiesz co opowiadałeś przed meczem.

10

Kibic Piotrcovii ~Kibic Piotrcovii (Gość)04.09.2014 08:36

Brawo Piotrcovia, końcówka naprawdę rewelacja. Warto przychodzić na Wasze mecze - emocje są gwarantowane. świetny debiut Agovej w PT. Generalnie w ataku nie najgorzej, ale faktycznie trzeba poprawić grę w obronie. Gratuluje całej drużynie, oby tak dalej. Szkoda, że na epiotrkow nie było zapowiedzi ligowej inauguracji Piotrcovii...

80

REAGEDIA ~REAGEDIA (Gość)04.09.2014 10:53

Żenada mecz to był fuks tylko.

18

januszek ~januszek (Gość)04.09.2014 16:31

Początek meczu to przewaga drużyny z Nowego Sącza,ale po przerwie nasze dziewczyny pokazały pazur.Walczyły i wywalczyły 2 punkty na inaugarację. Agova potwierdziła,że będzie bardzo solidnym wzmocnieniem składu, a wraz z Agatą stworzą bardzo niebezpieczny duet.Brawa też dla Opelt i Piecaby.Oby tak dalej.

30

kibic ~kibic (Gość)04.09.2014 20:58

"januszek" napisał(a):
Początek meczu to przewaga drużyny z Nowego Sącza,ale po przerwie nasze dziewczyny pokazały pazur.Walczyły i wywalczyły 2 punkty na inaugarację. Agova potwierdziła,że będzie bardzo solidnym wzmocnieniem składu, a wraz z Agatą stworzą bardzo niebezpieczny duet.Brawa też dla Opelt i Piecaby.Oby tak dalej.

"Kibic-Piotrcovii" napisał(a):
Brawo Piotrcovia, końcówka naprawdę rewelacja. Warto przychodzić na Wasze mecze - emocje są gwarantowane. świetny debiut Agovej w PT. Generalnie w ataku nie najgorzej, ale faktycznie trzeba poprawić grę w obronie. Gratuluje całej drużynie, oby tak dalej. Szkoda, że na epiotrkow nie było zapowiedzi ligowej inauguracji Piotrcovii...

Zgadzam się z przedmówcami. Trzeba tylko poprawić grę w obronie i będzie dobrze. Mam tylko nadzieję, że lokalne media będą na bieżąco informować o meczach Piotrcovii, bądź co bądź jedynego zespołu z Piotrkowa grającego w najwyższej klasie rozgrywkowej, a co za tym idzie frekwencja będzie coraz większa!!!! Gratki dziewczyny i powodzenia w kolejnych meczach.

50

kibic1985 ~kibic1985 (Gość)05.09.2014 08:37

własnie to jest jakis problem napisać 2 dni przed meczem tu na stronie o zbliżającym sie meczu ???

40

:( ~:( (Gość)05.09.2014 13:05

Piotrkowski potentat medialny to jakaś porażka. Lokalne media , a transmisje z Piotrkowa łatwiej usłyszeć w radiu z miasta z które jest nasz przeciwnik. WSTYD!!!
Kiedyś można było posłuchać transmisji z tak dużymi emocjami, że aż chciało się tego słuchać. A teraz lipa.

50

abc ~abc (Gość)05.09.2014 16:03

"(" napisał(a):
Piotrkowski potentat medialny to jakaś porażka. Lokalne media , a transmisje z Piotrkowa łatwiej usłyszeć w radiu z miasta z które jest nasz przeciwnik. WSTYD!!!
Kiedyś można było posłuchać transmisji z tak dużymi emocjami, że aż chciało się tego słuchać. A teraz lipa.

Mam nadzieję, że to taki falstart na początek sezonu i później będzie lepiej. Pamiętam czasy jak były też zapowiedzi i relacje z meczy wyjazdowych. PS Brawo Piotrcovia dobry mecz.

20

assa ~assa (Gość)05.09.2014 18:10

"kibic1985" napisał(a):
własnie to jest jakis problem napisać 2 dni przed meczem tu na stronie o zbliżającym sie meczu ???

Widocznie nie jesteś kibicem!Prawdziwy kibic sam sledzi choćby w necie kiedy będzie mecz "jego" druzyny.
Ja wiedziałam duuuuzo wcześniej ze będzie mecz-choćby wchodząc na mks piotrcovia

20

Kibic Piotrcovii ~Kibic Piotrcovii (Gość)05.09.2014 20:55

"assa" napisał(a):
Widocznie nie jesteś kibicem!Prawdziwy kibic sam sledzi choćby w necie kiedy będzie mecz "jego" druzyny.
Ja wiedziałam duuuuzo wcześniej ze będzie mecz-choćby wchodząc na mks piotrcovia

Lokalny portal jakim jest epiotrkow powinien informować o takich meczach, aby ludzie, którzy na co dzień nie interesują się tak bardzo piłką ręczną też dowiedzieli się o meczach. Na stronę Piotrcovii zaglądają wierni kibice, którzy doskonale wiedzą kiedy grają dziewczyny, tutaj zaś zaglądają ludzie, którzy dzięki takiej informacji pójdą na mecz, tym bardziej, że Piotrcovia to jedyny przedstawiciel gier zespołowych z Piotrkowa grający w najwyższej klasie rozgrywkowej.

30

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat