metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Aman Amanranga19.11.2011 20:41

Cytuję:
Elżbiety Radziszewskiej nie ma w nowym rządzie

To chyba normalne. Jak w nowym rządzie ma być stara osoba. Do nowego rządu potrzebne są nowe osoby.

00

józek z koziej wólki ~józek z koziej wólki (Gość)21.11.2011 20:39

To dobrze, że nie zdała Pani testu z tego dwuznacznego i tak naprawdę niepotrzebnego stanowiska. Wpływ tego ministra na nasze bieżące sprawy jest praktycznie żaden. I warto by tak naprawdę podyskutować po co takie ministerstwo i co tak na prawdę znaczy to równe traktowanie i jaki ma podtekst. Bo jeśli chodzi o relacje męsko-damskie, to czy możemy mówić o jakichś jaskrawych przejawach dyskryminacji choćby jednej strony? Przecież mamy bardzo wiele kobiet na odpowiedzialnych stanowiskach i niejednokrotnie mówi się o zbyt dużej feminizacji pewnych zawodów. Więc gdzie problem? O układach innych nie będę się wypowiadał z prostej przyczyny, bo one mnie po prostu nie dotyczą i moja wiedza nie jest poparta praktyką.
Myślę, że teraz po zrzuceniu z siebie tego zupełnie nie pasującego do Pani wrażliwości balastu będzie mogła Pani normalnie bez stresów zająć się bardziej ważnymi dla kraju i nas wszystkich sprawami. I tego oczekują od Pani wyborcy!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat