Smutno .... nie ma janusza t . a Eliza jego długi będzie spłacać... ciekawe z jakiej opcji to koleżanka :-)) Pan Stanisław poważny, Pan Piotr zaciera ręce hhhhhh ...... czekam na Święta i na więcej ....
Jeżeli P. Eliza będzie zarządzała firmą tak samo jak w Lukas Banku SA, to szczerze współczuję już dziś całemu personelowi, bo traktowanie ludzi po ludzku to nie jej sposób na dobrą współpracę z nimi. Radzę każdemu dobrze się zabezpieczać :(
A jakie ta pani ma kwalifikacje i doświadczenie zawodowe poza naznaczeniem PSL? Swój misiewicz?
Czy nikt w starostwie nie weryfikuje kwalifikacji kandydatów na takie stanowiska, człowiek który nie ma pojęcia o zarządzaniu ( no chyba że salonem telefonów komórkowych) zostaje dyrektorem szpitala. ZGROZA. No chyba że obejmowanie takich stanowisk w starostwie odbywa się na zasadzie .. tu mam ciocię , tam mam wuja znajomości mam od ......... kropka.
jest z PSL ale konkretnie czyja to koleżanka w "piotrkowskim SHORE"
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!