Mnie się podoba ta ściana a ludzie potrafią tylko narzekać i wszystko by chcieli mieć za darmo
Do ~eP-cimów - niestety, z tego co mi wiadomo trzynastki i wszystkie dodatki za pracę w szczególnych warunkach, zostały zabrane 10 lat temu. Bibliotekarz zarabia smutne pieniądze, wystarczy spojrzeć ile zarabia Pani Dyrektor, co jest śmiechem na sali biorąc pod uwagę odpowiedzialność jaka na Niej ciąży. A dane dotyczące aktywnych czytelników są dostępne, po drugie, wystarczy zajrzeć do bibliotek, a znajdzie się naprawdę duże grupy czytelników codziennie. Także uprzejmie proszę, aby nie komentować pisząc totalne bzdury.
O jakości elewacji wykonanej z miedzi niech świadczy fakt że dachy kościołów pokrywane są blachą miedzianą i służą po kilkaset lat.A to że zmienia kolor jest to naturalny proces pokrywania się miedzi patyną.
"Nie sądzę, by elewacji z miedzi zaszkodziły pokazy laserowe. Są one wykonywane w centrach miast i nie słyszałem, żeby kiedykolwiek coś uszkodziły. Stosowanie taki urządzeń byłoby niedopuszczalne." - super opinia na podstawie własnych przekonań, tego co się słyszało oraz wiary w to, że tak być nie powinno. To nie jest opinia specjalisty, a własna wypowiedź. Za takie pieniądze należy nam się opinia kogoś, kto nie bierze wiedzy z "tak mi się wydaje"!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!