heheheh budynek za tyle milionów, nie dość że świeci pustkami a utrzymać go trzeba to już niszczeje powoli.
"Nie sądzę, by elewacji z miedzi zaszkodziły pokazy laserowe. Są one wykonywane w centrach miast i nie słyszałem, żeby kiedykolwiek coś uszkodziły. Stosowanie taki urządzeń byłoby niedopuszczalne." - super opinia na podstawie własnych przekonań, tego co się słyszało oraz wiary w to, że tak być nie powinno. To nie jest opinia specjalisty, a własna wypowiedź. Za takie pieniądze należy nam się opinia kogoś, kto nie bierze wiedzy z "tak mi się wydaje"!
O jakości elewacji wykonanej z miedzi niech świadczy fakt że dachy kościołów pokrywane są blachą miedzianą i służą po kilkaset lat.A to że zmienia kolor jest to naturalny proces pokrywania się miedzi patyną.
Do ~eP-cimów - niestety, z tego co mi wiadomo trzynastki i wszystkie dodatki za pracę w szczególnych warunkach, zostały zabrane 10 lat temu. Bibliotekarz zarabia smutne pieniądze, wystarczy spojrzeć ile zarabia Pani Dyrektor, co jest śmiechem na sali biorąc pod uwagę odpowiedzialność jaka na Niej ciąży. A dane dotyczące aktywnych czytelników są dostępne, po drugie, wystarczy zajrzeć do bibliotek, a znajdzie się naprawdę duże grupy czytelników codziennie. Także uprzejmie proszę, aby nie komentować pisząc totalne bzdury.
Mnie się podoba ta ściana a ludzie potrafią tylko narzekać i wszystko by chcieli mieć za darmo
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!