Przede wszystkim co to za testowanie przez ...trzy dni z tego dwa wolne od pracy. Po drugie pogoda piękna więc warunki optymalne. Nie trzeba wycieraczek używać. Nie wiem czy klima jest włączana ,ale powinna wszak jak wrzesień jest bardzo ciepło. Po trzecie nie wiemy jakiego kolejnego asa z rękawa /kolejna firma/ wyciągną z rękawa i kiedy ogłoszą wyniki "konkursu". Wiem tylko ,że trzy dni to za mało na poznanie dobrej /złej/ strony tego autobusu.
Solaris lepszy i nowocześniejszy. Man po 10 latach do wywalenia. Więc lepiej brać takie, które doładowuje się podczas postoju. W manie zero udogodnień dla smartfonów ale dzięki temu może przejdzie te 200 km bez ładowania. W środku wygląda tak jak dotychczasowe MZK. Ogólnie co do tego modelu jestem na nie. Ale zapewne on wygra, wszak to ulubiona marka prezesa.
Ten Man to może kilka lat temu był nowoczesny... Kiepsko się prezentuje... no cóż wszystko wyjaśni się po przetargu.
Fajnie, że Pan Prezydent przymierza się do realizacji elementów programu wyborczego Pani Wężyk-Głowackiej. Kiedyś tak mocno go krytykował, a dziś jakby był bardziej przekonany. ????
Ale kierowca powinien iść na jazdę doszkalającą. Jeździ tym MANem jakby woził kartofle a nie ludzi. Ostro rusza i ostrzej hamuje.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!