Stoi na środku? Przeszkadza w ruchu? Wrzucić do pobliskiego kubła/kontenera na śmieci.
A to nie można tej hulajnogi przestawić jak stoi na środku chodnika - ręce uschną? Jak ktoś ją zostawi to się przykleja do chodnika?
Jak bydło bo krowa sra tam gdzie jej się zachce, to samo z pozostawianiem hulajnogi.
Kto pozwolił na użytkowanie tego w mieście na takich zasadach ?
Powinny być stacje jak dla rowerów - w innych miastach hulajnogi były wcześniej i był ten sam bałagan - gdyby policja sprawnie działała to nie byłoby problemu
mi mówiła, że zaparkowanie hulajnogi nawet 2 m w bok niż na środku chodnika, to już kolejna strefa, za którą płaci się więcej. Czy to prawda nie wiem. Proszę o wypowiedź tych, co wiedzą...
Płacę za wypożyczenie więc wymagam a parkować będę tam gdzie mam na to ochotę.
Są też przepisy regulujące parkowanie samochodów a można przejść się np. po ul. Próchnika albo 3-go Maja i zobaczyć jak to wygląda. Problemem w Polsce jest to, że wprowadza się pierdylion przepisów, ale się ich nie egzekwuje.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!