Napiszcie ile przez te wszystkie lata Bełchatów wyprodukował energii elektrycznej? Ilu rządom ten prąd uratował d...pę? Ilu ekologów na tym prądzie mogło wysyłać swoje SMSy i protesty? Inaczej. Ilu z nich oglądało dzięki tej energii z Bełchatowa dobranocki?
Zlikwidowac ogrzewanie w blokach i zamontować jak dawniej piece kafliwe
Jedno z największych miejsc produkujących energię dla polski dające tysiace miejsc pracy A wy Polacy potraficie tylko narzekać co by nie zrobił zawsze źle
Jak zwykle nagonka na polski przemysl aby kazdy
sie wlasna reka chcial zabić zadjamy sb pytanie co by bylo gdyby jej nie bylo 20lat wstecz było by tak wspanialsze powietrze niz teraz a energia z innych państw była by korzystniejsza sami dajecie się nagonic na siebie to jest żałosne
panie janku niech pan z tym cos zrobi zamiast martwic sie jaki jest piotrkow czy trybunalski czy nie to moze cos pan w tym kierunku zrobi
Mój sąsiad pali papierosy na balkonie wszystko leci mi do mieszkania.Tez powinien zapłacić mi odszkodowanie bo mnie naraża jestem biernym pałacem.
ja najlepiej sie na tym znam jestem czlowiek od smogu
Dyrektor Greenpeace chce zostać... prezesem PGE. http://ddbelchatow.pl/artykuly/aktualnosci,90377.html
Truje to fakt, jemy syf z matketow też trujemy siebie, fakt, ale sklepy w obcych rękach więc mogą. Gdyby ta elektrownia była przejęta przez Niemca Szweda czy francuza coś by się zmieniło? Nie było by artykułu na ten temat że truje bo by klakier był z innej strony opłacany. A miło się korzysta z dóbr energi elektrycznej w Piotrkowie. Zawsze można się odciąć od energi elektrycznej, wyjechać w bieszady, wziąść kredyt zmienić pracę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!