Tak jak zawsze. Inni cenią zdrowie i życie obywateli a w PL jak zwykle.. Wczoraj jakiś spasiony farmakolog przekonywał do szczepinia wytworem Astra Zeneka. Zaproponowano mu aby sam wraz z najbliższą rodziną się zaszczepił.
To nic, że pół Europy wstrzymało szczepionki. Jak mówi ekspert, że można, to można! O co jeszcze wam chodzi?
Co tu dużo mówić rząd nie dba o zdrowie polaków a wręcz dąży do likwidacji narodowości polskiej to widać gołym okiem nie trzeba być ekspertem dlatego na siłę będą Astrą szczepić mimo ,ze wiadomo iż jest cała masa powikłań i zgonów po tym preparacie wśród nauczycieli. W 39 roku Niemcy jak i Stalin też zaczynali od ludzi wykształconych likwidując ich bo ciemnota przydaje się zawsze jako tania siła robocza
Bo eksperyment trzeba kontynuować, aby mogli nadal analizować jego niepożądane (a może jak najbardziej pożądane?) skutki.
Być może, ale jeśli takie zdarzenie ma miejsce wkrótce po szczepieniu, to chyba jest podstawa doszukiwania się związków przyczynowo-skutkowych?
Ale analizę ryzyka powinien chyba przeprowadzić sam kandydat do szczepienia i samodzielnie podjąć decyzję, bo stawką jest WYŁĄCZNIE JEGO zdrowie i życie.
Najczęstsze dolegliwości związane z covidem to BRAK OBJAWÓW - opieram się tutaj na oficjalnej narracji, że ponad 80% zakażonych przechodzi "chorobę" bezobjawowo.
U mnie jedynym dokuczliwym objawem był zanik smaku - i też mi ten objaw minął W CIĄGU KILKU DNI. Do roboty chodziłem normalnie, masowego pomoru w firmie z tego powodu nie stwierdzono. Ściślej biorąc, nie umarł nikt.
Zawód wyuczony - ekspert prezes. Czy wiecie, że każdy z nas może być ekspertem? Serio. Nie ma takiej organizacji przyznającej komuś eksperta. Nie istnieje nawet taki tytuł (w przeciwieństwie do np dr n. med.). Co więcej nikt nie może podważyć tego, że jesteście ekspertem. To jakiś gniot, który każdy może sobie przypiąć do nazwiska bez konsekwencji.
No tak dalej ludzi wykańczać specjaliści niech siebie w rządach szczepja
Ale sie tych ekspertów i specjalistów narobiło ostatnio jak psów.Kto ma umrzeć to umrze.Trudno...
Dlaczego inne kraje wycofały tą szczepionkę,a u nas nie ma przeciwwskazań do szczepienia?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!