martens jakby to był Pan Zygmunt z Jarost napewno przepis byłby bardziej ludzki. I mógłby wejść w życie nikogo nie krzywdząc.
Pan Zygmunt z Jarost na prezydenta!
nie jestem żadnym pisowcem ośle,dla mnie pis,po,i inne te partie to złodzieje i pasożyty,a Ty hamuj troche.
Tusk odpowiada za ten kraj ale to nie jego wina bo czy premierem bedzie Tusk czy Kaczyński to lepiej bedzie nie nam lecz temu ktory bedzie rzadzil...
Oczywiście, że to Tusk blokuje jego rozwój. Przepisy które tworzy minister transportu Pan Nowak został powołany przez premiera.
Tak samo kurs przewozu osób i rzeczy którego czas trwania podniesiono z 60h na 300h co spowodowało wzrost jego ceny z 600zł na 5000zł.
Nie wspomnę o tym, że od 01.03.2013r. weszła opłatę Viatoll(50gr/km) na S8 co spowoduje wzrost cen transportu osób i dóbr.
Podobnie z podniesieniem wieku na prawo jazdy A i C.
Więcej grzechów P.Premiera nie chce mi się wypisywać.
człowieku to ze prawo jazdy kat c jest od 21 roku życia to nie jest od 19 stycznia 2013 tylko od dawna a teraz wielki lament bo sie ktos obudzil
Faktycznie szkoda chłopaka i jest to może dziwne, ale ten, kto się tematem troszkę interesował, wiedział, że tak będzie. Ja "dorabiałem" sobie od lat brakujące mi E do C w sierpniu 2012 roku i wszyscy kursanci i instruktorzy "trąbili" o tym już wtedy... A swoją drogą, ja osobiście uważam, że dobrze się stało, że przywrócono "dawny" przepis i prawo jazdy zawodowe kat. C można otrzymać od wieku 21 lat, a kat. D od 24.
A kto znowelizował ustawe ? pan Zygmunt z Jarost?
czytałeś artykuł czy tak z biegu napisałeś koment.
na pewno może być gorzej...
skoro zaczął robić na starych zasadach to powinien na takich skończyć... państwo blokuje chłopaka w rozwoju swojej przyszłości....
powalony kraj :) w Czechach ludzie koncza 6 klas i już moga isc do pracy za 2,500 zł przeliczając na nasze. nie ma aż takich problemów z praca bo mniej bezsensownej papierkowej roboty i przesadzonych płac dla nic nie robiących urzędasów.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!