Mieszkam na Wierzejach i naprawdę hałas, jaki powoduje ten buczący pierdziel jest nie do zniesienia. Bardzo się cieszę, że nie tylko ja z tego powodu cierpię, ale również innym to przeszkadza.Eko - Piotrkowskie - nie dajcie się tylko temu lokalnemu hejtowi, tym pomyjom, które są i będą na Was wylewane! Trzymamy za Was z moją rodziną i mamy nadzieję, że Wasze plany programowe na najbliższe lata zostaną spełnione! Jesteśmy z Wami!
"Bączek"?, jaki z tej kupy złomu bączek, toż to normalna upierdliwa "Buczymenda". Bączki, to jego zwolennicy mogą sobie puszczać.....
Mialam kiedyś ciotkę w Warszawie w dzielnicy Okęcie i wiem że ludzie tam mieszkający przywykli do tego hałasu,bo faktycznie można.Z kolei na 2tygodniowych wczasach na Rodos w miejscowości Ialisos nad hotelem i plaża latały codziennie wielkie samoloty pasażerskie i dla wczasowiczów była to raczej atrakcja niż uciążliwość.Wg mnie powinniśmy być eco nie tyle z powodu tego hałasu co spalin.Towarzystwa ekologiczne na całym świecie namawiają by w związku z ociepleniem klimatu ograniczać w miarę możliwości latanie samolotami,jazdę autami i przesiąść się na komunikację miejską.Uzywamy kosiarek spalinowych, spalinowych dmuchaw do podgarniania liści i jakoś nikt nie protestuje że wdychamy syf.Ekolodzy powinni wywalczyć by w naszym mieście były skupowane butelki plastikowe,a także powinni edukować poprzez np.plakaty czy banery by ludzie przed wyrzuceniem na śmietnik plastikowej butelki po napoju, odkręcali zakrętki i oddawali je na cele charytatywne i by zgniatali te butelki.Nie zgniecione są jak balony,nie dość że fruwają po osiedlach i rowach, unoszone przez wiatr to szybko zapełniaja pojemniki aż się z nich ten plastik wysypuje.Ekolodzy powinni walczyć również o zaprzestanie płoszenia przerażonych zwierząt przez miłośników petard i ogni.Powinni prezydentowi i włodarzom położyć petycje na w/w tematy, uprzednio powinni zebrać podpisy od mieszkańców.Miasto przed wyborami jest zawalone banerami z wizerunkiem polityków.Ciezkie pieniądze na to idą.Nalezy podpowiedzieć politykom by po wyborach dali te banery schroniskom dla zwierząt.Jedno ze schronisk w Polsce (widziałam reportaż w tv)osłoniło takimi banerami klatki by psiakom było cieplej,by im wiatr w zimie nie dokuczał.Tak, kochani ekolodzy. Do roboty!
Byli w KOD a teraz samoloty im przeszkadzają. Zacznie się zima to na kominy wlezą ?
Ciekawe czy po grochówce tez buczycie bo nie mozna tego smrodu wytrzymac. Za robote sie wezcie a nie czepiacie sie samolotu mi tam zaden samolot nie przeszkadza
Żadnych skoczków u mnie nie widać, tylko pierdzenie samolociku słychać :-( Pewnie dlatego jestem przeciw pierdzioszkom! Brak rekompensaty! I wszystko jasne ;-)
Od kad to wypoczywa sie w miescie ja zawsze myslalem ze bierze sie rodzinke lub samemu jedzie gdzies w plener zdala od miejskiego zgielku i tam wypoczywa w ciszy i spokoju. I taka mala rozterka jezeli jade nad wode typu Zalew Sulejowski i na wodzie slysze skutery wodne i lodzie z silnikami to co z nimi tez ma ktos walczyc? Ludzie ktos ma pasje, hobby a Wy zakompleksienia i frustracje na caly swiat
Zdecydowanie popieram. W sobotni wieczór nie mam ochoty słuchać buczenia. Proponuję jeszcze zainteresować się tematem sklepów nocnych. Podobno alkoholu nie sprzedaje się w godzinach nocnych. Podobno.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!