19260 piotrkowian poparło brak aktywności: ze strony sejmowej:
Poseł E. Radziszewska Okręg wyborczy:10 Piotrków Trybunalski, Liczba głosów: 19260. Aktywność poselska:
Wystąpienia na posiedzeniach Sejmu
Brak aktywności
Interpelacje, zapytania, pytania w sprawach bieżących, oświadczenia
Brak aktywności
bez komentarza.
Cholera sklave popierał bym Cię pewnie gdybym cokolwiek rozumiał z tego bełkotu, ale jak widzę mój iloraz inteligencji jest zbyt niski.
A co do wyjścia na ulice to niby wszędzie jest tak źle, to czemu jeszcze ludzie nie postąpili tak?
Nie wiem gdzie można zamieścić swój komentarz do ankiety przeprowadzanej właśnie na waszej stronie a propos miejsc dla niepełnosprawnych, Pytania są owszem zrozumiałe, ale wiem, że niektórzy pacjenci dr Błaszczyńskiego, którzy za kasę mają przyznaną grupę i uprawnienia do posiadania legitymacji zezwalającej na parkowanie w najlepszych miejscach ( najbliżej wejścia) i załatwiania sobie na zatłoczonych parkingach osiedlowych miejsc z własną kopertą...
no bez przesady ze nic a rajd rowerowy to co??
faktycznie,zapomniałem o rajdzie !
normalnie Pani Poseł już nie wie jak błysnąć. ale to jest już żenada!
Foto u góry.
Co za fryzur i jaka tapeta.
Wow! Wow! Wow!
Elka, Elka, Elka!!!
Prosto z balu
na następny bal.
Wszak karnawał.
No i sam Krzysztof do tanga prosi.
Będą grali:
Niech żyje bal!
Bo to życie to bal jest nad bale!
Niech żyje bal!
http://sklave.manifo.com/
Pani poseł, a może iść za ciosem i zaprosi Pani wszystkich chętnych do zadawania pytań premierowi Tuskowi. PO z premierem na czele i Panią w kolejnym szeregu co rusz podwyższa podatki i daniny publiczne. Myślę, że wielu chętnych za Pani pośrednictwem zadałoby pytanie premierowi!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!