Stan polskich dróg w jakże obrazowy sposób odzwierciedla stan polskiego budżetu - dziurawy!
Czy jest w ogóle w Piotrkowie jakakolwiek ulica, która nie wymaga remontu? Kto odbierał to co zrobili wykonawcy? Gdzie jest odpowiedzialny z Nadzoru?
Jest cały odcinek Pasażu Rudowskiego.
Na ul. Jagiellońskiej wczoraj wycięli tor przeszkód, dziury, po których trudno przejechać i cisza. Czy to złośliwość urzędników a może brak wyobraźni?
Przed chwila wróciłem z ulicy Brzeżnickiej na zaproszenia mieszkańca zamieszkałego w pobliżu ulicy Wiatracznej i lepiej bym tam nie jechał, to co zobaczyłem to pomstę do nieba woła. Jako "drogomistrz chałupnik to użyłbym dla wypełnienia dziur tłucznia jak to robią na terenie Woli Krzysztoporskiej a po jego ujeżdżeniu położyłbym asfaltową nakładkę wyborczą.Na drogach o nawierzchni żużlowej, najpierw należy uzupełnić dziury dziury żużlem paleniskowym a potem równiarka - są to oczywiste oczywistości, ale jak się chodzi tylko po Trakcie Wielu Kultur to tak jest.
Dla chojniaka prorytetem są drogi tak powiedział nieudacznik i tyle nic nie robi za co on kase bierze.
Największe skrzyżowanie w Piotrkowie: ulica Armii Krajowej z ul. Sikorskiego.
Dziury zostały wyznaczone do wycięcia w ubiegły piątek i też w ubiegły piątek bobcat rozpruwał te miejsca wyznaczone po czym zwiał zostawiając rozkopane kruszywo.
Dziękuję za uwagę ze słyszenia wiem, że kopiec Chojniakowski będą usypywać w tym miejscu taki kapry Wodza narodu.
Za ulicę Jagiellońską ktoś powinien ponieść odpowiedzialność, nie ma możliwości ominąć wyciętych dziur.Jak można ludziom coś takiego zgotować !!!!!!
Mam pytanie, czy w Piotrkowie ktoś sprząta ? Kratki od studzienek burzowych są zapchane trawą, liśćmi itp., przy krawężnikach mnóstwo piasku...... tak wyglądają ulice w okolicach Focus Mail
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!