A gdzie tutaj skrytykowałem Piotrków niby? A nawet jeśli pod innymi artykułami coś krytykuję, to nie miasto, a najwyżej działania pewnych osób. A to jest różnica. Złe działania i głupotę TRZEBA piętnować, bo obecnie mamy już za dużo tego...
Al Bundy. Wszystko tylko krytykujesz jaki to ten nasz Piotrków jest zły. Jak Ci się tutaj nie podoba to do innej miejscowości trzeba się wyprowadzić .
No jest różnica bo skoro nie wie kto go uczy to może też nie wie do jakiej szkoły chodzi :)))
Co za różnica, kto go uczy? Grunt, że tam zmężniał - widzicie przecież, że grubym głosem gada...
Chłopie, to Ty na św. Józefa nie wiesz jeszcze, kto Cię uczy na pewno?
Co wam to wam powiem ale wam powiem
Wcześniej naprawdę tam śmierdziało ale teraz po remoncie wcale nie śmierdzi . Jest czysto i miło . Naprawdę niezdecydowanym polecam Gimnazjum nr 2
Nauczyciele są wspaniali atmosfera też
Jeżeli chodzi o klasę sportową , to uczy mnie chyba wychowawczyni p.Sobczyk . Jest ona nauczycielem wyrozumiałym dla cukrzyków i dla innych osób. ZAPRASZAMY DO DWÓJKI
Fizyki uczy mnie p.Dąbrowska dzięki której dostałem się na kółko fizyczne do I LO do p.Maszczyk. NIE SŁUCHAJCIE OPINII O GIMNAZJUM NR. 2 BO TO OPINIE FAŁSZYWE . Według mnie , NAJLEPSZA SZKOŁA W PIOTRKOWIE TRYBUNALSKIM DO GIMNAZJUM NR.2 . A 1,3,4,5 GIM. MOGĄ SIĘ SKULIĆ OGON
DZIĘKUJE
[u]
moi drodzy znawcy smrodu!!! proszę nie piszcie bzdur, bo od wielu z Was bardziej śmierdzi i chodzicie po naszym mieście bezkarni:)
A to wąchałaś mnie?!A temat smrodu znam bardzo dobrze!!!
Więc to prawda, że teraz uczniowie to lenie śmierdzące :) Okien nie otwierajcie, aby się smród na miasto nie rozłaził :)
A tak poważnie, to Wam współczuję. Na pocieszenie dodam, że po latach z perspektywy czasu nawet śmierdzącą szkołę będziesz wspominał z sentymentem... A na razie... trzeba się przemęczyć :(
przed remontem był niemiły zapach.Też tam chodzę i wiem że nie śmierdzi!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!