Niech się sklepy nie ośmieszają z takimi "obniżkami". U nas w Polsce jeszcze daleko do prawdziwych "czarnych piątków" i prawdziwych promocji. Byle tylko konsumenta naciągnąć ;)
Wezcie juz z tymi EPI dajcie spokoj jestescie tak samo zakompleksieni i zenujacy jak to pozal sie Boze miasto...
Wara od EPI... Wpierd....olil bym wam wszystkim wszystkim WIELCY EP WARSZAWIACY.
I znowu się buractwo zjechało i ludziom pod blokiem wszystkie miejsca parkingowe zajęło! Ludzie myślcie trochę! Jak wracam z pracy to chcę auto pod blokiem zaparkować a nie ma gdzie bo wieśniactwo na dwòch miejscach stoi. A w focusie 4 poziomy parkingu ale lepiej mieszkańcom pod sam dom podjechać zeby skarpetki w promocji kupić!!!
A ja nie pójdę i nic nie kupię, chociaż mnie stać, bo jestem skąpiec i nie będę wyrzucał na byle co pieniędzy. Będę ściskał pieniądze i odkładał na czarną godzinę. A co, nie wolno mi?...
I znów sprzątanie ubrań po buractwie które nie potrafi odłożyć towaru na półkę tylko rzuca na podłogę.
pozdo dla cebulaków z wielkiego miasta piotrków,jak was nie stac to na chale w niedziele zapraszam
Miszczowie kierownicy EPI i EOP już zacierają ręce, bo kupią tiszerta zamiast za 100 zł to za 70 zł. A normalna cena za tiszerta to 50 zł.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!