gdy chodziłem do szkoły i obserwowałem to wszystko co się dzieje odrazu zapaliła mi się lampka - "szkoła nie jest po to by kwestionowac, nauczyć się myśleć i rozwijać - robioą z nas roboty do obsługi maszyn lub papierkowej roboty ale nie uczą nas bysmy zrozumieli jak okłamywani jesteśmy na każdym kroku kazdego dnia" - gdy dorosłem - nie pomyliłem się.
W ZSP Sulejów nie ma żadnej tajemnicy nabór do szkoły wyniósł 10 uczniów. Gratulację
szkoda że nikt nie mówi jak przez reformę edukacji która zesłała dwa roczniki dzieci do klas pierwszych , w szkołach zrobiło się ciasno. Dzieciaki jeszcze chwila będą chodziły na nocną zmianę. W SP nr 5 , dzieciaki się gniota jak sardynki w konserwie.
te 1436 uczniów to efekt rzeczywistego zainteresowania absolwentów gimnazjów szkołami powiatowymi , czy też efekt kreatywnej polityki dyrektorów szkół tworzących na potęgę
szkoły zaoczne i tym podobne przedsięwzięcia ( w tej kategorii
prymusem jest chyba Szydłów , choć pod nowym dyrektorem Wolbórz dzielnie depcze im po piętach ) ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!