odradzam działalności na takim szczeblu, uczcie się lepiej, a bagno lepiej omińcie, to jest świat "miernot politycznych", "przydupasów" i ludzi bez kręgosłupa
Co ty możesz wiedzieć ? Przez takie gadanie na pewno będzie bagno ! Trzeba podejść do tego z innej perspektywy! Należy już od młodych lat angażować się w działalność polityczną, by nam ludziom żyło się znacznie lepiej niż dotychczas.
Popieram olę , ale jak zwykle naszą szkołę ma się w d.... . Nas to nigdzie się nie zaprasza .
Wszystkie gimnazja naszego powiatu były zaproszone do uczestnictwa w konkursie. Może po prostu nie mieliście chętnych?
Chodziłem do tej szkoły, jestem absolwentem, dziś już po studiach... ale nadal jestem pod wrażeniem głupich konkursów. Należy uczyć gimnazjalistów życia i praktycyzmu, a nie unoszenia się w obłokach. Wiem po sobie.
Może pora zmienić nazwę konkursu na "gdybym był durnym darmozjadem" ?
a z czyjego polecenia ten konkurs Maryjana, Mariuszka, Sławka, czy może z Jego Świetobliwości????
"jury miało nie lada problem z wyłonieniem zwycięzców"
to aż tylu konkursowiczów miało rodziców na stanowiskach?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!