A przez to muszę teraz uczelnię odrabiać w maju jakby nie mogli zorganizować tych dni w piątek.
Chrobry to najpiękniejsze 3 lata mojego życia, wspaniali ludzie i atmosfera, ale połowa nauczycieli do wymiany :) jeśli stać was na korki, to śmiało do chrobrego,jeśli nie... to proponuję uciec z Piotrkowa,bo z tego co słyszę, to nauczyciele w większości szkół wybitnie olewczy :)
Jedyna naprawdę godna polecenia szkoła w Piotrkowie, ale oczywiście tylko dla ludzi, którzy mają jakiekolwiek ambicje i coś chcą w życiu osiągnąć.
W tamtym roku wybrałam inną szkołę. Fajnie, że w Chrobrym uczą matematyki itd... szkoda jednak, że nie uczą szacunku do drugiego człowieka. Na starcie mają wpajaną wyższość, dumę i zarozumiałość. Tyle nienawiści z ust oprowadzających padło, że aż się zniechęciłam na dniach otwartych. Tyle pogardy dla ludzi z innych szkół... Aż mnie wzięło obrzydzenie. Przede wszystkim z uczniów lał się tzw. SWAG i szpanerstwo...
A ja idę do technikum. Nauczę się zawodu i mam na starcie lepiej u pracodawcy. Na studia szkoda czasu a znam takich co kończyli licea i potem na 1 roku studiów nie dawali rady. Rok w plecy. Praktyki mam już w szkole u pracodawcy. Jak się uda to mnie zostawią w zakładzie. Koledzy gimnazjaliści !!! Chodźmy do technikum a praca sama nas znajdzie bo fachowców brakuje.
Tradycja Chrobrego kontra akademia Hearinga!!! Wybór jest prosty! Skalpel kontra ploter! Kalkulator kontra serwerownia!
Też chodziłam do Chrobrego. Nie polecam. Skończyłam naukę w liceum w tamtym roku. Jak byłam w 2 klasie przyjęto nowa nauczycielkę od matematyki. Większej porażki jako nauczyciela nie znam. Niekompetena całkowicie. Już nie uczy w Chrobrym, ale mialam rok straconej matematyki.. A byłam na profilu z matematyka rozszerzona.
Chrobry to porazka. Jestem w klasie maturalnej i przez ta szkole stracilam chec do nauki i dalszej edukacji na studiach. Czuje sie wykonczona psychicznie przez nich 😕
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!