Zawsze znajdzie się ktoś, komu nic się nie podoba... może powinien przyjrzeć się sobie? Ludzie się w tej szkole naprawdę lubią i nie narzekaja na spędzone lata.
Wika, chyba nie znasz szkoły. A porządek? Szkoła po dużym remoncie , elegancki wystrój korytarzy,ekskluzywne sale na parterze. Dyrektorka i nauczyciele w porzo.
Swietna szkoła , dzięki niej wyszedłem na ludzi. Dużo nade mną pracowali.Polecam.
Spojrzcie na dwie rzeczy, statystyki zdawalnosci matur i profile. Brak mat-fizu? historia muzyki, sztuki, moze ta szkoła dobrze przygotowuje do matury z wiedzy o tańcu... kto wie
Panie Alojzy skad ten hejt? Chcac dostac się na politechnike mozna wybrac jeden z przedmiotów ścisłych bedacych w ogercie szkoły, choćby matematykę, informatykę czy chemie. Jeśli ktos marzy o studiach humanistycznych, historia sztuki np. jest bardzo przydatna. Po uzyskaniu tytulu finalisty olimpiady z h. sztuki mozna dostac sie np. na wiele kierunkow UJ lub tzw. MISH, czego sama jestem przykladem :)
dużo się dzieje w szkole, nauczyciele ok; polecam humana, jestem w 2kl i mam pięć angielskich w tygodniu; tylko nie można wychodzić poza szkołę na przerwie do sklepu.
Fajnie spędzony dzień , dużo muzyki i konkursów. Dostałem 3 nagrody, superowa atmosfera ,fajni ludzie.
Za czasów dyrektora Grzybowskiego to była szkoła. Ale czasy się zmieniają. Teraz oblegane jest III LO i jak zwykle Chrobry. Ale nie powiedziane, że za parę lat Znowu II LO będzie na topie.
XX, najpierw musiałaby powstać galeria handlowa gdzieś koło parku lub na Zalesickiej ;) Taka prawda.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!