Nie mam pojęcia skąd te niepochlebne komentarze... Jestem absolwentką tej szkoły ( ukończyłam ją kilka lat temu) i uważam III LO za wspaniałą szkołę. Wyniosłam z niej mnóstwo wiedzy i dziękuję za to moim profesorom ( szczególnie prof. Pawłowskiemu, prof. Hesiak, prof. Peruckiej, ówczesnemu dyrektorowi Warakomskiemu). Zawsze będę przechodziła tamtędy z ogromnym sentymentem. A poza tym jeżeli ktoś tylko chce się uczyć, to będzie odpowiadało mu każde liceum. Pozdrawiam.
a ja polecam to liceum mimo, że przez ostatnie 2 lata były problemy kadrowe z niektórych przedmiotów. Ale generalnie jest ok.
A ja osobiście choć narzekałam chodząc tam do szkoły to uważam że jeśli ktoś chce sie nauczyć to sie nauczy bez względu na to jaki jest nauczyciel. A dla dzisiejszej młodzieży surowy i wymagający nauczyciel to zły nauczyciel bo każe sie uczyć. I są w tej szkole nauczyciele do których można było iść i porozmawiać nie tylko o szkole, i każdy nauczyciel ktory mnie uczył dawał szanse poprawy. Więc jeśli ktoś ma narzekać ze trzeba sie uczyć to polecam inna szkole w Piotrkowie gdzie nie będziecie musieli nawet chodzić do szkoły i zdacie. To szkoła dla ludzi ktorzy myślą o przyszłości swojej.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!