metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
I.K. ~I.K. (Gość)02.06.2016 17:53

Nie mam pojęcia skąd te niepochlebne komentarze... Jestem absolwentką tej szkoły ( ukończyłam ją kilka lat temu) i uważam III LO za wspaniałą szkołę. Wyniosłam z niej mnóstwo wiedzy i dziękuję za to moim profesorom ( szczególnie prof. Pawłowskiemu, prof. Hesiak, prof. Peruckiej, ówczesnemu dyrektorowi Warakomskiemu). Zawsze będę przechodziła tamtędy z ogromnym sentymentem. A poza tym jeżeli ktoś tylko chce się uczyć, to będzie odpowiadało mu każde liceum. Pozdrawiam.

49

matka ~matka (Gość)03.06.2016 10:05

a ja polecam to liceum mimo, że przez ostatnie 2 lata były problemy kadrowe z niektórych przedmiotów. Ale generalnie jest ok.

21

Tegoroczna maturzystka ~Tegoroczna maturzystka (Gość)02.06.2016 22:18

A ja osobiście choć narzekałam chodząc tam do szkoły to uważam że jeśli ktoś chce sie nauczyć to sie nauczy bez względu na to jaki jest nauczyciel. A dla dzisiejszej młodzieży surowy i wymagający nauczyciel to zły nauczyciel bo każe sie uczyć. I są w tej szkole nauczyciele do których można było iść i porozmawiać nie tylko o szkole, i każdy nauczyciel ktory mnie uczył dawał szanse poprawy. Więc jeśli ktoś ma narzekać ze trzeba sie uczyć to polecam inna szkole w Piotrkowie gdzie nie będziecie musieli nawet chodzić do szkoły i zdacie. To szkoła dla ludzi ktorzy myślą o przyszłości swojej.

41

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat