metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
dyrdymał ~dyrdymał (Gość)25.07.2021 11:27

Ja dzisiaj jestem bardzo bezpiecznym kierowcą, bo jestem na krótkim urlopie, łażę po lesie, kąpię się w jeziorze i przez cały dzień, od rana do wieczora, patrzę tylko na samochód. A wieczorem oczywiście schłodzone dobre piwko, z naszego lokalnego piotrkowskiego browaru, ale nie piszę z jakiego, bo moderator przyblokuje. Na marginesie serdecznie go pozdrawiam, bo ja próżnuję, a on w robocie musi moderować, najczęściej dyrdymały i durnoty i bzdety.

51

Czujne oko ~Czujne oko (Gość)25.07.2021 12:21

A wczoraj popoludniu ulica zalesicką pędził czarny renault megane kombi. Ze 130 km/h miał na blacie jak nic. Progi zwalniajace mijał środkiem. Brak mózgu to mało powiedziane. Niektórzy powinni mieć kategoryczny zakaz zbliżania się do auta. Czas nagrywać filmiki i przesyłać do odpowiednich służb.

60

stefan ~stefan (Gość)25.07.2021 12:31

Dzisiaj taki jeden złotą Insygnią z EPI wymusił przy Kwadracie pierwszeństwo,szkoda ,ze byłem prywatnym wozem,firmowym busem już bym w niego walił.

31

dyrdymał ~dyrdymał (Gość)25.07.2021 14:08

Zupełnie z innej beczki, ale tak urlopowo dla poprawienia wszystkim humoru:
https://www.medonet.pl/koronawirus/koronawirus-w-polsce,nowa-strategia--prof--kuna--trzeba-normalnie-funkcjonowac-i-odejsc-od-obostrzen,artykul,37751673.html

30

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)25.07.2021 11:03

Wytłumaczcie to kierowcą z EP

47

atos ~atos (Gość)25.07.2021 12:27

Z tą kulturą to ci pseudo rajdowcy w ryczących maszynach, są na bakier, szczególnie wieczorami i nocą

90

dziedzic pruski ~dziedzic pruski (Gość)25.07.2021 19:00

Kiedyś braki anatomiczne rekompensowała długość maski...teraz wysokość raty leasingowej :D

30

Dysgd ~Dysgd (Gość)25.07.2021 14:13

Czy przypomnieli policjantowi, który ostatnio potrącił pieszego?

91

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat