Ja dzisiaj jestem bardzo bezpiecznym kierowcą, bo jestem na krótkim urlopie, łażę po lesie, kąpię się w jeziorze i przez cały dzień, od rana do wieczora, patrzę tylko na samochód. A wieczorem oczywiście schłodzone dobre piwko, z naszego lokalnego piotrkowskiego browaru, ale nie piszę z jakiego, bo moderator przyblokuje. Na marginesie serdecznie go pozdrawiam, bo ja próżnuję, a on w robocie musi moderować, najczęściej dyrdymały i durnoty i bzdety.
A wczoraj popoludniu ulica zalesicką pędził czarny renault megane kombi. Ze 130 km/h miał na blacie jak nic. Progi zwalniajace mijał środkiem. Brak mózgu to mało powiedziane. Niektórzy powinni mieć kategoryczny zakaz zbliżania się do auta. Czas nagrywać filmiki i przesyłać do odpowiednich służb.
Dzisiaj taki jeden złotą Insygnią z EPI wymusił przy Kwadracie pierwszeństwo,szkoda ,ze byłem prywatnym wozem,firmowym busem już bym w niego walił.
Zupełnie z innej beczki, ale tak urlopowo dla poprawienia wszystkim humoru:
https://www.medonet.pl/koronawirus/koronawirus-w-polsce,nowa-strategia--prof--kuna--trzeba-normalnie-funkcjonowac-i-odejsc-od-obostrzen,artykul,37751673.html
Z tą kulturą to ci pseudo rajdowcy w ryczących maszynach, są na bakier, szczególnie wieczorami i nocą
Kiedyś braki anatomiczne rekompensowała długość maski...teraz wysokość raty leasingowej :D
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!