metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Nie wsadzaj wszystkich do jednego worka ~Nie wsadzaj wszystkich do jednego worka (Gość)27.01.2011 11:22

"MARKPIO" napisał(a):
Śmieszny Gościu,nie jestem zazdrosny,nawet o głupotę Twoją.A co do tematu to każdy wie że bycie milicjantem to był obciach i dziadostwo.Do dobrych domów takich się nie zapraszało,zazwyczaj to oni wyważali drzwi szukając ulotek,bibuły,dolarów. Zastraszali,byli Panami życia,byli "Panem Władzą",byli ponad prawem.
Dzisiejszy policjant to inna para kaloszy,ale milicjant?,cóż nie kolegowałem się z takimi....

To ty MARKPIO jesteś śmieszny. Winisz J.Dziemdziorę za to, że w PRL-u pracował w milicji a nie w policji której wtedy jeszcze nie było. Nie każdy milicjant wyważał drzwi a zwłaszcza J.Dziemdziora i nie obrażaj tego człowieka bo radny jest oso0ba publiczną i ma też swoje prawa a nie tylko ty który mielesz jęzorem jak klacz przeżuwająca siano.

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)27.01.2011 11:49

Z niezalogowanymi już nie dyskutuję.Dodam już tylko, że nigdzie nie napisałem że Dziamdziarandzia coś wyważał,a opinii o milicji obywatelskiej/he,he/he/ nie zmienię,to była swołocz i komunistyczny bat na myślących inaczej.Podam jeszcze dla przypomnienia podaję odczytywanie skrótów:
MO - Mogą Obić
ORMO- Oni Również Mogą Obić
ZOMO- Zwłaszcza Oni Mogą Obić

00

BLEKI BLEKIranga27.01.2011 12:09

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat