A co się dzieje z dzielnicowym K., który przez 2 miesiące nie potrafił załatwić sprawy żony radnego Sławomira D.?
Tylko głupi uwierzy w wasze intencje, którymi podobno jest wybrukowane piekło.
w wyborach razem z radnymi. Wtedy przynajmniej przez jakiś czas zależałoby im na pokazaniu się z dobrej strony.
Kolejna żałosna chucpa pod publiczkę, widać jakie towarzystwo zdegustowane, a później d-y do samochodu i przejażdżki po mieście. Kolejna pic na wodę fotomontaż. Ciemny lud może kupi tą chucpę po sprawie Wrocławskiej i Sycowskiej!!!! Układy, układziki, premie i wożenie się, od lat brak koncepcji i spójnego działania w materii dzielnicowych i innych służb, najważniejsze słupki, medialne mydlenie oczu i kurtuazja z rządzącymi!!( Jaka Policja takie konfetti)
Czy aby na pewno chcą? Bo entuzjazmu nie widać na tych twarzach. ;)
A czy sama komenda ma swojego dzielnicowego ? Bo po pokojach różne rzeczy się dzieją ....
Pic na wodę, fotomontaż. Wszedłem na podaną stronę i ile wiedziałem - tyle wiem. Nazwisko swego dzielnicowego znałem już wcześniej, miałem nawet wątpliwą przyjemność objechać go telefonicznie za niekompetencję. Ale jak on wygląda? Tego na stronie piotrkowskiej komendy nie zobaczymy - ściśle tajne.
Polecam stronę bełchatowską. Są zdjęcia, plan miasta z zaznaczonymi rejonami odpowiedzialności. A u nas? Posiedzenia i nasiadówki, a jak było - tak jest....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!