metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
mol molranga12.01.2014 11:04

"lemurrollo" napisał(a):
Uczą się pomagać innym .

Ja to nazwę inaczej. Uczą się pracować za darmo.

00

lemurrollo ~lemurrollo (Gość)12.01.2014 11:10

Jakim trzeba być cepem żeby tak myśleć jak ty "mol"... Mało cep ty jesteś żłobem...Dotarło ???

00

luzik ~luzik (Gość)12.01.2014 14:26

"lemurrollo" napisał(a):
arcybiskupie Wielgusie...

A u was to biją murzynów ... Co ma Wielgus do Owsika?
Jak się będziesz tłumaczył, jak ci wypiszą mandat za nieprawidłowe parkowanie ?

00

lemurrollo ~lemurrollo (Gość)12.01.2014 15:33

[cytat]Co ma Wielgus do Owsika?
Trzeba było zacytować jeszcze dwa zdania wcześniej... Po czym otworzyć googlarkę i poczytać to wszystko wtedy ma sens. Opluwanie przez was innych ma sens nawet jak się znajdzie dziadka w wermachcie, ale inni nie powinni tak robić bo to nie ma sensu...

00

pomagier ~pomagier (Gość)12.01.2014 15:43

uczyć się pomagać można przecież przez cały rok, tylko po co przy tym robić taki rozgłos i hałas w telewizorni i innych mediach? osobiście wolałbym żeby to rodzice uczyli swoje pociechy jak i komu pomagac zamiast odsyłac je po tą nauke do owsiaka

00

luzik ~luzik (Gość)12.01.2014 16:43

"lemurrollo" napisał(a):
Co was tak boli, że dzieciaki biorą udział w tak szczytnych akcjach

Czemu piszesz do mnie w liczbnie mnogiej? Ja nie jestem żaden „was” - królem ani cysorzem nie jestem, trepem też nie, a przyzwyczajeń ze śp. nieboszczki PZPR nie mam, bo nigdy nie należałem.
A dzieciaki nie biorą udziału w szczytnych akcjach tylko są cynicznie wykorzystywane.
Co się tyczy bólu - to mógłbym go doświadczyć, gdybym znowu pomyślał o bezrefleksyjności tych, którzy klaszczą a każde pierdnięcie pana Owsika.
Wychyliłeś się kolejny raz, to Ci odpisałem.

00

lemurrollo ~lemurrollo (Gość)12.01.2014 16:47

Widzę i słyszę, że my policy jesteśmy jak w dowcipie: Pyta Pan Bóg Araba czego chce, jakie życzenie ma spełnić. Arab myśli i po chwili mówi Panie Boże mój sąsiad ma pięć wielbłądów a ja tylko jednego, spraw żebym i ja miał pięć wielbłądów... Wreszcie Pan Bóg dociera do Polaka i jego pyta czego pragnie, czego chce. Polak myśli i w końcu po namyśle mówi. Panie Boże ja nie mam nic krowy mi zdechły a sąsiad ma dwie mleczne zdrowe krówki więc spraw żeby i jemu zdechły wtedy będę szczęśliwy... Same katoliki i do kościoła chodzą ale jak się komuś coś udaje to go przydusić żeby zdechł...

00

lemurrollo ~lemurrollo (Gość)12.01.2014 17:14

Do"luzik" Piszę w liczbie mnogiej bo jesteś gościem i nie wiem ile ników masz w zapasie. Co do PZPR to widzę, że nadepnąłem na odcisk. Dziwna postawa z twojej strony bo dla mnie może jesteś jak trójca święta, więc skąd ten PZPR ???

Komentarz był edytowany przez autora: 12.01.2014 17:15

00

kilbol ~kilbol (Gość)13.01.2014 13:33

[cytat="mol Uczą się pracować za darmo.[/cytat]
A ja to nazwę inaczej...zbierają punkty do szkoły i cóż w tym zdrożnego? T Ty wyjdź zbierać cwaniaczku co nie pomagasz a tylko szczekasz.

00

luzik ~luzik (Gość)13.01.2014 16:20

"lemurrollo" napisał(a):
dla mnie może jesteś jak trójca święta

Odcisków nie mam, a modlić się do mnie nie musisz. Chociaż - jak bardzo chcesz - to możesz.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat