Jakże to, "Dzięki interwencji policji nie doszło do "ustawki"?!
Dzięki?! Chyba "przez interwencję policji nie doszło do ustawki"!
To skandal, te policyjne działania!
Policja powinna pilnować bezpieczeństwa naszego, na ulicach.
A tamta dzicz, tych dwustu osiemdziesięciu prymitywów?
A niechby się tam w tym lesie "poustawiali", aż do skutku!
Po co było im przeszkadzać? Przecież to wolny kraj.
http://www.sportfan.pl/artykul/16415/dzicz-znowu-w-akcji-zobacz-ustawke-polskich-kiboli-groza
Ta nieuzasadniona akcja policji spowodowała tylko żal, że kolejnego filmiku z ustawki w internecie nie obejrzymy, szkoda nie do powetowania...
Potem tylko leśnicy pozbieraliby z lasu pozostałe maczety, drewniane kije i noże, przekazując do Narodowego Muzeum Głupoty, które - mam nadzieję, wkrótce powstanie na fali budowy różnych nowatorskich, multimedialnych FULL HD 3 HD muzeów w Polsce.
PS Wiem, co to jest, z autopsji. Wcale nie tak dawno, po zjechaniu już z gierkówki, zaraz za Katowicami w kierunku na Sosnowiec, patrzę, a z obu stron trasy, nie zważając na ciągnące jednym i drugim pasem auta, walą naprzeciwko siebie na złamanie karku dwa tłumy kiboli, każdy po kilkuset chłopa. Samochody stanęły, żeby nie rozjechać tych straceńców, a oni zaczęli się naparzać na jezdni, pomiędzy odrętwiałymi z osłupienia kierowcami i pasażerami aut. Wszystko miałem jak za szybą telewizora. Horror na żywo. Myślałem, że śnię i że to już koniec.
Po jakichś pięciu minutach nadleciały dwa lekkie policyjne śmigłowce, tak nisko nad głowami walczącego rycerstwa (i dachami aut), że tym rycerzom o mało łbów nie pourywał impet powietrza spod śmigieł. Zepchnięci z asfaltu poprzeskakiwali metalowe barierki ochronne, na pola, ale wszyscy ruszyli, więc nie wiem, co dalej.
POLICJO! Błąd!
I oto sie roshoźzi i o to sie roshoźzi!
Life is brutal and full off zasadzkas.
Kompletnie nie widzę powodów do interwencji Policji.
Gdyby ta bójka miała być w miejscu gdzie są osoby postronne to oczywiście tak, ale goście umówili się na uboczu i niech się pozabijają jak chcą. Będzie paru bandziorów mniej. Policja to niech chroni tych co chcą żyć w spokoju przed tymi co im ten spokój chcą zakłócić.
Witaj w ginącym świecie ludzi normalnych!
Ja tak dalej będzie to na Wiejskiej też nie będzie żadnej "ustawki".Dzisiaj w TV pokazywali protest policji przed Sejmem.
A spowodowanie zagrożenia w ruchu drogowym przez blokowanie jezdni?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!